Grande Terim
80+ Silver
dedi şampiyonlar ligi başarısı olmayan fb liBu sizin şampiyonlar liginde 0 puan ile guruplardan çıkamayacağınız gerçeğini değiştirmez.
dedi şampiyonlar ligi başarısı olmayan fb liBu sizin şampiyonlar liginde 0 puan ile guruplardan çıkamayacağınız gerçeğini değiştirmez.
Kardeşim boşa uğraşmak istemiyorum sana laf anlatamayacağım Zaha bugün imza atsa 150 tane Zaha edit videosu beğenecek insansın burda boşa fanatiklik yapıyorsun ayrıca Crespo ile Syzmanski yan yana oynar. İsmail de oynar bence şans verilmeli.Yav Szymański nin arkasına İsmail Crespo koyulurmu dalgamı geçiyon hocam 6 numara lazım zaten Fenerbahçeye
Hocam peki oyuncu bu tabloyu bilmiyor mu ?Hocam senle seviyeli tartışma için bunu yazıyorum. Düzgünce tartışmayacaksan lütfen cevap verme.
Oyunculara başka bir kulübün sunduğu projeden çok daha iyisini sunarsan daha ucuza oyuncuyu alabilirsin. Hayatında Avrupa görmemiş bir oyuncuyu CL ye gitme projesi ile ikna etmek çok zor değil. Söylenenlere göre Arap takımlarının da teklifi vardı ve bu teklif fenerin teklifinden daha iyi olduğu kesindir. Arap ligine gitmemesi daha az para teklif etmiş demek olmuyor. Oyuncuya "Gel 1 sene CL gör, sonrasında uygun şekilde transfer olmana izin veririz" diyerek bile ikna edersin.
ben sana burda istersem 100 tane şampiyonlar ligi başarısı atarımHocam peki oyuncu bu tabloyu bilmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
transfermarkt'ta galatasaraya gitti olarak gözüküyorFenerbahçeliler için hayat bitti dostlar...
Ek olarak dün demiştim oyuncu Şampiyonlar Liginde ve başarılı bir endeskli kulüpte oynamak istiyordu diye
KAP
www.kap.org.tr
Hocam lütfen artık yorum yazmayın kendinize yazık ediyorsunuz. Bu yorumlar çok içi boş yorumlar bende 3-4 sene önce fanatiktim ama bu işler gerçekten boş siz kabul edim veya etmeyin fenerbahçe şuan rezil oldu telafisi zor bir rezillik.Hocam peki oyuncu bu tabloyu bilmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüle
İstersen 1000 tane at Fenerbahçenin geçmişini değiştirmezben sana burda istersem 100 tane şampiyonlar ligi başarısı atarım
silindiİstersen 1000 tane at Fenerbahçenin geçmişini değiştirmez
Sen kaç yaşındasın kankafb nin gs ile yarışacak kadar başarısı yok knk
Oyuncular geçmiş yıllara bakarak transfer oluyorsa fenerin lig için bile oyuncu alamaması lazım. Proje diye bir şey var.Hocam peki oyuncu bu tabloyu bilmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüle
Bu cümleleri orta okulda 8-9 sene önce kuruyordukfb nin gs ile yarışacak kadar başarısı yok knk
Sıkışan bakkal eski defterleri açarmış misali. Adama proje sunarlar beğenirse gelir. Ali cabbar'ın sunabileceği bir projede yokya.Hocam peki oyuncu bu tabloyu bilmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüle
yok adamların doğru düzgün cl başarısı yok eski defterleri açıyorlarSıkışan bakkal eski defterleri açarmış misali. Adama proje sunarlar beğenirse gelir. Ali cabbar'ın sunabileceği bir projede yokya.