Neler Yeni

Galatasaray Wilfried Zaha transferini KAP'a bildirdi!

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,571
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Yav Szymański nin arkasına İsmail Crespo koyulurmu dalgamı geçiyon hocam 6 numara lazım zaten Fenerbahçeye
Kardeşim boşa uğraşmak istemiyorum sana laf anlatamayacağım Zaha bugün imza atsa 150 tane Zaha edit videosu beğenecek insansın burda boşa fanatiklik yapıyorsun ayrıca Crespo ile Syzmanski yan yana oynar. İsmail de oynar bence şans verilmeli.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Hocam senle seviyeli tartışma için bunu yazıyorum. Düzgünce tartışmayacaksan lütfen cevap verme.
Oyunculara başka bir kulübün sunduğu projeden çok daha iyisini sunarsan daha ucuza oyuncuyu alabilirsin. Hayatında Avrupa görmemiş bir oyuncuyu CL ye gitme projesi ile ikna etmek çok zor değil. Söylenenlere göre Arap takımlarının da teklifi vardı ve bu teklif fenerin teklifinden daha iyi olduğu kesindir. Arap ligine gitmemesi daha az para teklif etmiş demek olmuyor. Oyuncuya "Gel 1 sene CL gör, sonrasında uygun şekilde transfer olmana izin veririz" diyerek bile ikna edersin.
Hocam peki oyuncu bu tabloyu bilmiyor mu ?
IMG_20230723_183349.jpg

KAANT10X

80+ Bronze
Hocam peki oyuncu bu tabloyu bilmiyor mu ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam lütfen artık yorum yazmayın kendinize yazık ediyorsunuz. Bu yorumlar çok içi boş yorumlar bende 3-4 sene önce fanatiktim ama bu işler gerçekten boş siz kabul edim veya etmeyin fenerbahçe şuan rezil oldu telafisi zor bir rezillik.

şahin doğan

80+ Platinum

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri