Arama sonuçları: *

• Users: PaLaaX
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. PaLaaX

16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

Torpilin varsa neden olmasın?
  2. PaLaaX

ATATÜRK SKANDALI !!! 🏆 GALATASARAY - FENERBAHÇE 🏆 SÜPER KUPA İPTAL !!!

Badem bıyıklıdan istifa bekliyoruz :D
  3. PaLaaX

Fenerbahçe ve Galatasaray geri dönüyor

Sırf Araplara yalakalık için maçı oraya aldılar maçı ATV ye verdiler şimdi açıklama yapmıyorlar... 2 takımızı da kutluyorum direnişleri için...
  4. PaLaaX

Bir gün hızlı koşmak başka gün daha yavaş koşmak sizce sebebi nedir?

Koşmadan önce ne kadar esner ve ısınırsan o kadar hızlı koşarsın kardeşim. Üstelik moralinin de yüksek olması gerekiyor bu bile etken... Baldırların ve kalçan etliyse oralardan yakman iyi olur. Çünkü koşarken yorar insanı o bölgeler...
  5. PaLaaX

Bir gün hızlı koşmak başka gün daha yavaş koşmak sizce sebebi nedir?

Adrenalin. Ve ısınma farkı.
  6. PaLaaX

🚨🚨 TFF ORTALIK KARIŞTI SERT KARARLAR GELİYOR 🚨🚨

Yav bu adam UEFA hakemi hem adamı dövüyorlar hem de prestijimiz düşüyor !!
  7. PaLaaX

Maç Sonucu | BJK 1-3 FB

Feneri tekrar Trabzon'a bekliyoruz :D
  8. PaLaaX

Kramponx.com Gloveglu alınır mı??

Bende kaleciyim. Orijinalinin yarısı fiyatında bir ürün, üstelik pek bilindik bir siteye benzemiyor ordan hiç alışveriş yapmadım. Bence böyle ürünlerde orijinalliğinden emin olduğun yerlerden satın al. Ben Wax kullanıyordum :D İletişim numarası var istersen bir soruştur...
  9. PaLaaX

♥️GS/2 & TS/1 💙MAÇ BİTTİ

Gs ye verilen penaltı penaltı değil. Siopis'e narkoz attılar faul bile çalınmadı. Gs'nin son 5 maçının 4 üne Alper Ulusoy atanmış... Atamalar yapay zeka ile yapılıyor :)
  10. PaLaaX

TÜRKİYE 1- 3 PORTEKİZ

Bu kadar kolay nasıl top yaptırıyorlar onu anlamıyorum. Uğurcan tt olsun diyemi acaba ?
  11. PaLaaX

TÜRKİYE 1- 3 PORTEKİZ

12. PaLaaX

TÜRKİYE 1- 3 PORTEKİZ

Trabzondan sadece uğurcanı oynatıyor resmen ya :D Şaka gibi, Dorukhan şuan ligin en kaliteli orta sahalarından, ne abdülkadiri oynatıyor. İspanyanın golcüsü enes ünal yedek, Şaka gibi resmen. Berkan kim lan ?
  13. PaLaaX

Galatasaray 1-3 GAZİANTEP SK

Ptt 1.lig fatihi olacak seneye. Ümraniyespor ile olan derbisini bekliyorum.
  14. PaLaaX

Rizespor 3-2 Trabzonspor

İroni varsayıyorum :D
  15. PaLaaX

Rizespor 3-2 Trabzonspor

Fenerin yan çarı yemin ediyorum ya.
  16. PaLaaX

Rizespor 3-2 Trabzonspor

Trabzonsporun oyunu kar zeminine göre değil ve ve son penaltı ile el denilen penaltı değildi. Dokunsak düşürodu adamlar çizgilerde belli değildi. ve son dakikalarda 1 penaltı verilmedi trabzona tekrar bile.
  17. PaLaaX

Rizespor 3-2 Trabzonspor

Adam süperlig tarihine geçti :D 36 dakikada 3 penaltı ile hattrick yaptı.
  18. PaLaaX

Rizespor 3-2 Trabzonspor

Fenerin neresi katledildi ? kazanınca bir şey demiyorsunuz ama. O maçlar fenerin hakkı değildi, 1-1 biten maç hariç. 1647633596 Erce kalede:
  19. PaLaaX

Rizespor 3-2 Trabzonspor

Fenerle ne alakası var biz fenere bir şey mi dedik. Neden Normalleştiriyorsun katletmesi iyi mi? ben sevinmedim fenerin katledilmesine.
  20. PaLaaX

Rizespor 3-2 Trabzonspor

Evet, rizeye 3 penaltı verildi. Erce hep aynı yerden gol yedi ve kar yağışına rağmen hakem oyunu devam ettirdi. Üstelik, Fener trabzon maçında kırmızı montlu çocuğun saldırdığı hakemi vermişler Trabzon maçına. Üstelik taraftarları 3 penaltı kullanmalarına ve düşme potasında olamalarına rağmen...
Top Bottom