Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

16 Yaşında Futbolcu Olunur Mu?

Çok yanlış yorum hocam her futbolcu defanstan alıp karşı kaleye kadar topmu sürüyor savunmaya yönelik oynayanların önemi ne :D
  2. Ragnar Adamdır

Antrenmanlardan sonra, antrenörler karar verir. İlk çalışmalarında seni o pozisyona yönlendirirler. 1720621408 Bana sorarsa, kendi yorumum tabii ki bu saatten sonra hücum hattı için çabalamana gerek yok. Kilo verip güzel bir fizikle, orta sahanın gerisinde fiziki mücadelelerde sağlam, top...
  3. Ragnar Adamdır

Kulübe yazılma. Etrafta, kulüp armalarını kullanarak "biz onların futbol okuluyuz" diyen birçok kurs veya altyapı var. Onlara kesinlikle yazılma; hiç ilgilenmiyorlar. Kardeşim 13 yaşında ve futbol aşığı. Onun iyi bir futbolcu olabilmesi için elimden geldiğince yol göstermeye çalışıyorum, oradan...
  4. Ragnar Adamdır

Galatasaray Neden Eski Seviyesinde Değil?

Çok çirkin bir görüntü bence , bırakmanızda fayda var.
  5. Ragnar Adamdır

🏆⚽ Borussia Dortmund 0 - 2 Real Madrid ⚽🏆 Real Madrid ŞAMPİYON !!!

Gardaşımsın sizde kazanın sizde mutlu olun inşallah
  6. Ragnar Adamdır

Bioya bakınca taşlar oturdu :D
  7. Ragnar Adamdır

Bu maçta Real Madridi destekleyen oldumu cidden ya
  8. Ragnar Adamdır

Galatasaray Neden Eski Seviyesinde Değil?

Bomboş konu olmuş. Bayern mevzusu beni patlattı. Dortmund yeniyorken biz niye yenemiyoruz demişsin. Dortmund 2 saat sonra Real Madrid'e karşı Şampiyonlar Ligi finalinde oynayacak. Bundesliga'yı Bayern'in önünde 2. bitiren Stuttgart'ın Bayern'i yenmesine de şaşırmışsın. Öte yandan Heidenheim'in...
  9. Ragnar Adamdır

Futbolda en çok kullanılan tabirler

Gol: Topun rakip takımın kalesine girmesi sonucu kazanılan puan. Ofsayt: Hücum oyuncusunun topa en yakın rakip oyuncudan daha yakın olması durumu. Penaltı: Kuralların ihlali sonucunda kaleci ile karşı karşıya kalarak yapılan vuruş. Çalım: Rakip oyuncuyu topun kontrolünü kaybetmeden geçmek için...
  10. Ragnar Adamdır

Futbolda en çok kullanılan tabirler

"Galatasaray, Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük futbol takımıdır." yaz geç hocam 100 alırsın
  11. Ragnar Adamdır

Real Madrid 2⚽1 Bayern Münih

Real Madride güvenceksin abi laptopun taksit parası çıktı inanılmaz keyifliyim :D
  12. Ragnar Adamdır

İsmail Kartal devam etmeli

Hocam, elinize sağlık. Bir Galatasaraylı olarak, sizinle aynı fikirdeyim. İnanın, bizim de Okan Buruk gibi bir şansımız olmasa, çok da iyi bir senaryo gözükmüyordu önümüzde. Okan hoca gelmeden önce hâlâ Fatih Terim sesleri çıkıyordu insanlardan, saçmalık ötesi geliyordu zaten. Bana göre, bir...
  13. Ragnar Adamdır

Biceps ve Triceps Aynı Gün Çalışılır mı ?

Hocam oynadığınız kulüpte fitnes hocası varsa onunla ilerleyin bence sorunuza gelecek olursam ben göğüs gününde triceps sırt gününde biceps atıyorum kendimi daha iyi ve dirençli hissetmemi sağlıyor ama uzman falan değilim ben öyle yapıyorum benim bi günüm var tek günde yapmak zorundayım...
  14. Ragnar Adamdır

Şampiyonlar Ligi | Bayern Munih - Galatasaray | TV 8,5 Canlı

Eğer onu ekleyeceksem Davies in ilk hareketide kırmızı olmalı :)
  15. Ragnar Adamdır

Şampiyonlar Ligi | Bayern Munih - Galatasaray | TV 8,5 Canlı

Koyu Galatasaraylıyım yatalım kalkalım bizim defans hattına dua edelim maç boyunca bu kadar iyi bu kadar dinç durmamızı sağlayan şey defans hattı İcardi iğneyle maçlara çıkıyor eski halinden eser yok , Keremi anlatacak gücüm kalmadı Ziyech desen karşı karşı 2 net kaçırdı ve tonlarca pas hatası...
  16. Ragnar Adamdır

Real Madrid'in 2016/17 Mor Renkli Forması Nereden Alabilirim ?

arkadaşım ronaldo olanı amazondan almıştı ama stok varmı bilmiyorum
  17. Ragnar Adamdır

Nasıl daha hızlı koşarım?

yürümenizde sıkıntı olmaz zaten ciğeri fazla çalıştıran hareketlerde kalp damarı darsa ciğere yeteri kadar pompalıyamayınca ağrı ve nefes darlığı olur arkadaşım aynen böyleydi dediğim gibi fazla fazla devam ederse bi bakının doktora
  18. Ragnar Adamdır

bu oyun tarzına da bağlı dostum örnek vermek gerekirse mbappe topu ayağından biraz veya fazla olarak açarak dripling yapıyor ama sterlingin ayağına hep yapışık anlatabildimmi bilmiyorum bende biraz fazla yorum yaptım sanki teknik ekip gibi ama bir şey daha diyeceğim ayağına fazla güvenmiyorsan...
  19. Ragnar Adamdır

sigara içmiyorsan Allah korusun arkadaşımda da vardı kalp damarlarımı ney darmış ufak ufak iğnelerle damarlarını genişlettiler çok fazla devam ederse acaba böyle böyle mi oldu diye anlat kontrol etsinler
  20. Ragnar Adamdır

bahsettiğin şey dripling anladığım kadarıyla adam geçtikten sonra demişsin yani driplingi zaten biliyorsundur onu geliştireceksin topla uyumlu şekilde ayağından aşmadan dengeni koruyarak süreceksin daha sonra nefes egzersizleri yap ve ronaldo gibi yokuş yukarı koşma antermanını sık sık uygula
Top Bottom