Neler Yeni

Nasıl daha hızlı koşarım?

LaketrooS

80+ Silver
Futbolda nasıl daha hızlı koşarım? Özellikle adam geçtikten sonra bir anda nasıl hızlanirim?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
bahsettiğin şey dripling anladığım kadarıyla adam geçtikten sonra demişsin yani driplingi zaten biliyorsundur onu geliştireceksin topla uyumlu şekilde ayağından aşmadan dengeni koruyarak süreceksin daha sonra nefes egzersizleri yap ve ronaldo gibi yokuş yukarı koşma antermanını sık sık uygula

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Adım adım hızlanırsın. Önce küçük aralıklı adımlar ile hızlanmaya çalış. Sonrasında uzun adımlar atarak hızını arttır. Küçük mesafeli adımlar ile hızlanırsan kısa sürede daha fazla güç harcadın ama başlangıç olarak daha hızlı başlarsın.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
abi bende çok çabuk yoruluyorum ya kalbim ağrıyordu doktora gittim doktor bir şeyler taktı göğsüme felan büyüyorsun o yüzden ağrıyor bir şeyin yok dedi orda söylemiştim çok cabuk yoruluyorum diye koşunca bir şey demedi maçta koşmaya başlayın 15 dk sonra vucümda bazı yerler ağrıyor çok fazle he he diye nefes alıyorum kalbim çok çok hızlı atıyor neden bilmiyorum anlatasım geldi

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bahsettiğin şey dripling anladığım kadarıyla adam geçtikten sonra demişsin yani driplingi zaten biliyorsundur onu geliştireceksin topla uyumlu şekilde ayağından aşmadan dengeni koruyarak süreceksin daha sonra nefes egzersizleri yap ve ronaldo gibi yokuş yukarı koşma antermanını sık sık uygula
Hocam sürekli sağ ayağımi kullanıyorum ama sol ayak ile topu kontrol ederek topu saha boyunca süruyorum. Sol ayağım biraz zayıf bu yüzden biraz ayağıma bakıyorum ama zamanla daha hızlı koşuyorum. Bazen topu onume atıp koşuyorum. Topsuz mu yapmalıyım? Top ile mi?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
abi bende çok çabuk yoruluyorum ya kalbim ağrıyordu doktora gittim doktor bir şeyler taktı göğsüme felan büyüyorsun o yüzden ağrıyor bir şeyin yok dedi orda söylemiştim çok cabuk yoruluyorum diye koşunca bir şey demedi maçta koşmaya başlayın 15 dk sonra vucümda bazı yerler ağrıyor çok fazle he he diye nefes alıyorum kalbim çok çok hızlı atıyor neden bilmiyorum anlatasım geldi
sigara içmiyorsan Allah korusun arkadaşımda da vardı kalp damarlarımı ney darmış ufak ufak iğnelerle damarlarını genişlettiler çok fazla devam ederse acaba böyle böyle mi oldu diye anlat kontrol etsinler

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Benimde öyle. Ama benim direk kunduracı göğsü var ondan oluyor bende.

LaketrooS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bendede o vardi. Hatta bir aralar nefes sorunlarım vardı. Şuan maçlarda rahat 80 dakika oynuyorum bir şey olmuyor. Biraz alışınca bir şey olmuyor sonrasında hocam :)

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
sigara içmiyorsan Allah korusun arkadaşımda da vardı kalp damarlarımı ney darmış ufak ufak iğnelerle damarlarını genişlettiler çok fazla devam ederse acaba böyle böyle mi oldu diye anlat kontrol etsinler
sigara hiç içmedim içilen ortamlarda da çok bulunmuyorum ama neden böyle bilmiyorum ama yürüş yaparken sıkıntı yok komando gibi her gün sabah 6 da yokuş aşağı 4.5 km yürüyorum okul çıkışı yokuş yukarı 4.5km yürüyorum daha fazla yürüdüğüm zamanlarda oluyor kolay kolay yorulmuyorum onlarda ama koşunca farklı oluyor ya

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Hocam sürekli sağ ayağımi kullanıyorum ama sol ayak ile topu kontrol ederek topu saha boyunca süruyorum. Sol ayağım biraz zayıf bu yüzden biraz ayağıma bakıyorum ama zamanla daha hızlı koşuyorum. Bazen topu onume atıp koşuyorum. Topsuz mu yapmalıyım? Top ile mi?
bu oyun tarzına da bağlı dostum örnek vermek gerekirse mbappe topu ayağından biraz veya fazla olarak açarak dripling yapıyor ama sterlingin ayağına hep yapışık anlatabildimmi bilmiyorum bende biraz fazla yorum yaptım sanki teknik ekip gibi ama bir şey daha diyeceğim ayağına fazla güvenmiyorsan çeviklik olarak rakibinle arandaki farkıda hesaba katarak topu ayağından aşman sana daha iyi olur

Fles

80+
sigara hiç içmedim içilen ortamlarda da çok bulunmuyorum ama neden böyle bilmiyorum ama yürüş yaparken sıkıntı yok komando gibi her gün sabah 6 da yokuş aşağı 4.5 km yürüyorum okul çıkışı yokuş yukarı 4.5km yürüyorum daha fazla yürüdüğüm zamanlarda oluyor kolay kolay yorulmuyorum onlarda ama koşunca farklı oluyor ya
Aynı sorunu ben de yaşıyorum daha önce konu açmıştım eski hesabımla sabah koşusu yapmamı önerdiler ama yazındı o zaman şimdi yapabilir misin bilmiyorum.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
yürümenizde sıkıntı olmaz zaten ciğeri fazla çalıştıran hareketlerde kalp damarı darsa ciğere yeteri kadar pompalıyamayınca ağrı ve nefes darlığı olur arkadaşım aynen böyleydi dediğim gibi fazla fazla devam ederse bi bakının doktora

Top Bottom