Arama sonuçları: *

1. S

Fenerbahçe 1-0 Denizlispor golü atan gol makinesi samatta

Harbi tam ironi olmuş.
  2. S

Teklif yine gelir. Avrupalı bir maça göre yorumlamıyor futbolcuları. Onu bizimkiler yapar, 2 maç iyi oynadı diye bu oyuncu kralmış hadi alalım derler.
  3. S

Fenerbahçe'liyim, hem de koyu Fener'liyim. Ancak başlığı görünce beni bile gülme krizi tuttu. Gol makinesi mi? Ciddi misin? 5. golünü attı da hani hatırlatayım dedim. Fenerbahçe'ye bu kadar vasat forvetler yakışmıyor. Semih Şentürk'e gol makinesi desen neyse, sonuçta adam yedekten gol kralı oldu.
  4. S

Sizce Fenerbahçe'ye Teknik Direktör Olarak Kim Gelmeli?

Elbette tek suçlu hoca değil de, hocanın da bir hücum planı olmalı. O plana uygun da bir takım kurulabilmeli. Kontra oynayacak adamın da Fener'de olmaması gerek. Bu kriterlere uyacak bir TD getirip, 2 günde sakatlanmayan 28 yaş üstü olmayacak ve sonradan satılabilecek oyuncular da alınırsa güzel...
  5. S

Her sene 20 futbolcu da değiştirilmez ve hep de yaşlı alıyorlar. Başarı sağlayamıyorlar o kadar çok yaşlı oyuncu alınca, hala akıllanmadılar.
  6. S

Ne bileyim, Aspor'a sormak lazım. Bir ara Fener'e gelecek diyorlardı. O gelirse cidden ben artık Fener'liyim demeye bile utanırım.
  7. S

Güzel şaka. Olur da bir ara konuşulan Şenol Güneş gelirse Fener'i bırakırım. Takım tutmam, bir daha da maç bile izlemem.
  8. S

Erol Bulut gibi hücum planı hiç olmayan biri gelmesin de, kim gelse ben razıyım. Futboldan soğudum şahsen.
  9. S

Derbi 1-1 bitti, düşünceleriniz? (BJK-FB)

Emin ol şu an Fenerbahçe'li olmak daha zor. Maçları bile izlemiyorum artık futboldan soğudum. Takım ne oynuyor, taktik ne, hücum planımız ne bilmiyorum. İzlerken seyir zevki vermiyor. Beşiktaş'ın kazanmasını bile istedim açıkçası. Başkan bu Erol Bulut'a daha nasıl tahammül ediyor anlamıyorum...
  10. S

Bunlar Süper Lig e gelirse ortalık karışacak !

Yatıyorlarsa kabahatli yönetimdir. Ona göre sözleşme yapsın madem çok para veriyor şarta bağlasın. Yoksa hiç almasın. Taraftara şirin görünmek için bakın şunu transfer ettik diyebilmek için yapılan transferden hayır beklenmez zaten. Başarı sağlayacağına inandığın oyuncuyu alırsan, başarıya...
  11. S

Bunlar Süper Lig e gelirse ortalık karışacak !

Ne var yani çok yaşlı değil, Ryan Giggs 39-40 yaşına kadar top oynadı be.
  12. S

Göztepe Fenerbahçe karşılaşması hakkındaki düşünceleriniz?

Hakem yine hakemdi. Kinayeyi anlayan anlar. Hakemi bir kenara koyarsak oyuncu değişiklikleri çok yanlış oldu. Değişikliklerden sonra ileride top tutamayan, pres yapamayan, pas kalitesini de düşüren ofansif hat oluştu. Hazır olmayan oyuncuları sahaya sürmeyeceksin demek ki. Kemal Ademi'yi sahaya...
Top Bottom