Neler Yeni

Fenerbahçe 1-0 Denizlispor golü atan gol makinesi samatta

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Diğer sezon defansı toplasanız güzel kadro kurarsınız ya mustafa mohammed felan gelişirse çok iyi olur
Fatih hoca çift forvet taktiğine devam ederse Mustafa Muhammed yıldızlaşamaz bence, tek forvetli sistemde kendini çok daha iyyi geliştirebileceğini düşünüyorum.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Bem Mustafa'nın yerinde olsam bonservisimin alınmasını istemem. Yazık adamın kariyerine.

O maalesef doğru.
Gs öyle değil ya ft tarafından cilalanan çok oyuncu oldu fb gibi alıp kariyeri çöp olan futbolcular gibi olmuyor

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fenerbahçe'liyim, hem de koyu Fener'liyim. Ancak başlığı görünce beni bile gülme krizi tuttu.
Gol makinesi mi? Ciddi misin? 5. golünü attı da hani hatırlatayım dedim. Fenerbahçe'ye bu kadar vasat forvetler yakışmıyor. Semih Şentürk'e gol makinesi desen neyse, sonuçta adam yedekten gol kralı oldu.
İroni knk

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Gol makinesi Samatta 🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Burak Taha Koca
Sampiyonluk felan mezudu unuttuk gaziantep maçına yetişir diyorlar

Umut1212

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Umut Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Pc parçaları
fenerbahçeye güvenmeyin, bu maçı da duran toptan zor aldı zaten. bir maç iyi oynar bir maç evinde kaybeder

Excator23cm

80+ Gold
Malatya 16. sırada bir takım, kötü oynamazsa alır. Alanya ve Antep maçlarında işimiz zor. Yine de Fenerbah.e ve Galatasaray'ın şampiyonluk işi bence mucizelere kalır.
Zaten sorun Malatya'nın 16. sırada olması küme hattında olduğunda küme düşmeemeek için ellerinden geleni yapacaklardır defansta bir tek Szalai ile olacak iş değil Serdar çok agresif ve ince dokunuşlar yapamadığını düşünüyorum.Denizli'ye karşı zar zor yarım yamalak bir üstünlük kurdular ki denizli 2-3 tane net pozisyonu harcadı.Ayrıca Gustova'nun da esksi kadar iyi olduğunu düşünmöüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,553
Üyeler
164,519
Son üye
Eqsionix
Top Bottom