Neler Yeni

Fenerbahçe 1-0 Denizlispor golü atan gol makinesi samatta

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
@5x_d4emon son olarak: Fenerbahçe adına bu gecenin tek olumlu tarafı 9 puanlık maçın kazanılmasıydı. Oyun olarak istenilen futbol yine yoktu. Böyle bir haftada kazanmak her şeyden önemliydi.
İsterse 50 puanlık maç kazansın. Maç eksiğini de katarsak Beşiktaş 5 puan önde. Beşiktaş eğer Başakşehir'i örnek almazsa şampiyonluğu 2 hafta önce ilan eder. Bu arada Beşiktaş Galatasaray'ı TT Arena'da da zorlanmadan yener. Beşiktaş'ın fikstürü zor falan değil.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Burak Taha Koca
İsterse 50 puanlık maç kazansın. Maç eksiğini de katarsak Beşiktaş 5 puan önde. Beşiktaş eğer Başakşehir'i örnek almazsa şampiyonluğu ilan eder. Bu arada Beşiktaş Galatasaray'ı TT Arena'da da zorlanmadan yener. Beşiktaş'ın fikstürü zor falan değil.
Zorlanır bence okadarda değil hatay alanya ve gs zor maçlar

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Zorlanır bence okadarda değil hatay alanya ve gs zor maçlar
Galatasaraylı olarak söylüyorum bu kadro Beşiktaş'ı yenemez. Hatay belki Alanya'nın da pek zorlayacağını düşünmüyorum Alanya Ziraat takımı.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İsterse 50 puanlık maç kazansın. Maç eksiğini de katarsak Beşiktaş 5 puan önde. Beşiktaş eğer Başakşehir'i örnek almazsa şampiyonluğu 2 hafta önce ilan eder. Bu arada Beşiktaş Galatasaray'ı TT Arena'da da zorlanmadan yener. Beşiktaş'ın fikstürü zor falan değil.
Adam FB şampiyon olmasın diye GS'nin TT Arena'da yenilmesine bile razı. 🥴

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Adam FB şampiyon olmasın diye GS'nin TT Arena'da yenilmesine bile razı. 🥴
Razı olduğumu nereden çıkardın? Baksana şuraya? Galatasaray futbol mu oynuyor? Hatay maçına kadar ümidim vardı ama artık yok.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Fenerbahçe'liyim, hem de koyu Fener'liyim. Ancak başlığı görünce beni bile gülme krizi tuttu.
Gol makinesi mi? Ciddi misin? 5. golünü attı da hani hatırlatayım dedim. Fenerbahçe'ye bu kadar vasat forvetler yakışmıyor. Semih Şentürk'e gol makinesi desen neyse, sonuçta adam yedekten gol kralı oldu.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Burak Taha Koca
Razı olduğumu nereden çıkardın? Baksana şuraya? Galatasaray futbol mu oynuyor? Hatay maçına kadar ümidim vardı ama artık yok.
Gs defansı yol geçen hanıda ozamana kadar toparlayabilirler bence ya marcao dan felan ümit besliyoruz ama gs ozamana kadar toparlanabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fenerbahçe'liyim, hem de koyu Fener'liyim. Ancak başlığı görünce beni bile gülme krizi tuttu.
Gol makinesi mi? Ciddi misin? 5. golünü attı da hani hatırlatayım dedim. Fenerbahçe'ye bu kadar vasat forvetler yakışmıyor. Semih Şentürk'e gol makinesi desen neyse, sonuçta adam yedekten gol kralı oldu.
Reis dalgasına ve şakasina dedim yaw sakin

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Burak Taha Koca
Sözde Marcao'ya Luyindama'ya teklifler geliyordu. Elimizde kalırlar bu gidişle.
Diğer sezon defansı toplasanız güzel kadro kurarsınız ya mustafa mohammed felan gelişirse çok iyi olur

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Sözde Marcao'ya Luyindama'ya teklifler geliyordu. Elimizde kalırlar bu gidişle.
Teklif yine gelir. Avrupalı bir maça göre yorumlamıyor futbolcuları. Onu bizimkiler yapar, 2 maç iyi oynadı diye bu oyuncu kralmış hadi alalım derler.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Diğer sezon defansı toplasanız güzel kadro kurarsınız ya mustafa mohammed felan gelişirse çok iyi olur
Bem Mustafa'nın yerinde olsam bonservisimin alınmasını istemem. Yazık adamın kariyerine.
Teklif yine gelir. Avrupalı bir maça göre yorumlamıyor futbolcuları. Onu bizimkiler yapar, 2 maç iyi oynadı diye bu oyuncu kralmış hadi alalım derler.
O maalesef doğru.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Malatya var alanya var gaziantep var fener bu oyunla alamaz şampiyonluğu
Malatya 16. sırada bir takım, kötü oynamazsa alır. Alanya ve Antep maçlarında işimiz zor. Yine de Fenerbah.e ve Galatasaray'ın şampiyonluk işi bence mucizelere kalır.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
heralde cola nın ceosu dedi eğer gol atarsan sınırsız cola var sana dedi

Top Bottom