Arama sonuçları: *

1. arda.wqqp

Galatasaray turu geçer mi yoksa evine mi gider ?

aynen öyle hocam fenerbahçe derbisi yakın bu seferde yenilirsek madara olacağız gibi geliyor üstelik avrupadanda elenirsek biz bu sezon boyunca dışarı çıkmayalım
  2. arda.wqqp

aynen öyle katılıyorum hocam biz yine dua edelim jose mourinho alıp böyle olmadığımıza 1724278894 çok doğru ama mümkünse 2. ligde falan
  3. arda.wqqp

iyi oldu hocam avrupa için kötü ama şu takım yönetimi vb biraz akıllansın mis gibi zaha varken aktürkoğlu oynatmaları komik geliyor bence zahaya daha çok şans verilmeli
  4. arda.wqqp

ya hocam bir insanda kas varsa onu taşıyacak gücüde olur yani bence başka bir sorun var bu arkadaşlarda 1724278644 cidden öyle 18m € biraz tuzluydu ama değiyor gibi geldi üstelik jelert te mükemmel çok iyi koşuyor koşması gerektiği yerde
  5. arda.wqqp

aynen öyle hocam korneri saradan alıp kendisi kullanması falan sal bi adam kullansın nolacak sanki ne kaybedersin ki zaten 1 0 geridesin
  6. arda.wqqp

bi sıkıntı da o ya zaten ne nelsson ne abdülkerim ikisi de bir garip oynuyor
  7. arda.wqqp

gerçekten öyle çok sevdiğim insandır ama bu kadar yani adam oynayamıyor aynı şekilde mertenste öyle tamam güzel oynayabiliyor ama ne kadar daha oynar bilemezsin sadece boey satışından 35 milyon kazandın avrupa geliri vb. var rahat 50m € paramız vardı ama nedense güzel transfer yok şampiyon bile...
  8. arda.wqqp

kesinlikle öyle hadi diyelim muslerayı çok oynatmak istiyorsun bir tane sağlam kaleci al onu da hazırla zaten muslerayla 1 + 1 sözleşme imzalamışsın şu 1 yıl oynat diğer yılda oynatma aldığın kaleciyi oynat çok mu zor günay bile daha iyiydi helal olsun
  9. arda.wqqp

30 milyon euro dursun özbekin cebine girmez umarım bakılırsa geçen sezonda iyi para kazandık ama transferler belli
  10. arda.wqqp

evet hocam özellikle abdülkerim kaç maçtır oynayamıyor bir şey oldu adama çok severdim güzel oynardı saçları kestirince gitti
  11. arda.wqqp

bu oyunla zor umarım ders almışlardır bu kaçıncı oluyor ilk önce beşiktaşa 5 0 yenildik şimdi bu maç parmaklarımızın ucundan gitti üstelik nedense musleranın performansı rezildi artık yaşlandı
  12. arda.wqqp

inşallah turu geçer ama ben geçemeyeceğini düşünüyorum batshuayi çok iyiydi
  13. arda.wqqp

Sizce Bu Adam Milli Takımda Olmalı Mı?

Mert çok iyi kaleci üstüne dediğiniz gibi altay ve uğurcan çıkıp bayazıt gelmeli izlediğim zaman çok beğenmiştim ama tek sıkıntı kalede olsa keşke
Top Bottom