Arama sonuçları: *

• Users: baran'
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. baran'

Bankolar bankosu kupon

Yasak olabilir moderatörlere sormak lazım 1697472214 @Perfectshot06 hocam sorun olmazsa kuponu atabilirmiyim
  2. baran'

Bankolar bankosu kupon

Arkadaşlar bi kupon yaptım 9.49 oranlı yarınki maçlar için cebimde 50tl var sizce bu 50tl yi iddaaya basmak mantıklımı
  3. baran'

FUTBOLCU NASIL OLUNUR?

4 sene önce aylık 120 lira veriyodum şimdi ne kadar bilmiyorum
  4. baran'

FUTBOLCU NASIL OLUNUR?

Hocam ben ahım şahım iyi bir oyuncu değilim ama bir arkadaşım vardı çocuk o kadar iyi oynuyorduki görmeniz lazım orta sahanın mozartı gibi bişeydi ama seçimlerde alınmadı herkes orda torpil olduğunu biliyordu ama yapçak bişeu yok
  5. baran'

FUTBOLCU NASIL OLUNUR?

Futbolu bu yüzden bıraktım
  6. baran'

FUTBOLCU NASIL OLUNUR?

Olamazsın hocam seçimlerde yetenek yerine torpille alım yapılıyor. . .
  7. baran'

UEFA, Putin Tezahüratları Nedeniyle Fenerbahçe Hakkında Soruşturma Başlattı!

Kardeşim olay belli yapılan hareketler belli iyi günler
  8. baran'

Adamlar en genç oyuncumuzu sakatlamak için ellerinden gelen herşeyi yaptı ve hakemin bunu farketmesine rağmen hiçbirşey yapmaması hiçbir problem değil, adamların taraftarımıza el harektleri çekmesi hiçbir problem değil, adamların yaptıkları gol sevinci hiçbir problem değil, hakemlerin herşeyin...
  9. baran'

Peki bişey sormak istiyorum bu türk düşmanlığı ile biz taraftarlar nasıl başa çıkalım başka o anda ne yapalım düşğn biraz ve şunuda söylemek isterim rusya ukrayna savasında tamamen rusyanın arkasındayım savaşta rusya haklı zaten 1659022288 Ne diyon sen kardeşim kendine gel adamlar ülkeyle dalga...
  10. baran'

Maalesef evet ve bu konunun altına mesaj yazan çoğu kişi taraftarımızı haksız buluyor en büyük sıkıntıda bu adamlar ülkemizle dalga geçti resmen ve hala haksız olan biziz. . .
  11. baran'

Kanka tamamen sana hak veriyorum karşı takımın yaptığı şeye ve hakemin yaptığı şeye karşı bizim taraftarların yaptığı az bile.
Top Bottom