Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Hee şaka:/ sen şaka? Yaz diye yazdım gangaaaŞaka?
Hee şaka:/ sen şaka? Yaz diye yazdım gangaaaŞaka?
Türkiye'ye ne oluyorsa sustugumuzdan oluyor dostum ben bişey demek istemiyorum 120 dakika neler yaşandığını gördüm o yüzden diyorum hakem kırmızı vermemek için kendini yıprattı bize direk kırmızı gösterdiKanka tamamen sana hak veriyorum karşı takımın yaptığı şeye ve hakemin yaptığı şeye karşı bizim taraftarların yaptığı az bile.
Maalesef evet ve bu konunun altına mesaj yazan çoğu kişi taraftarımızı haksız buluyor en büyük sıkıntıda bu adamlar ülkemizle dalga geçti resmen ve hala haksız olan biziz. . .Türkiye'ye ne oluyorsa sustugumuzdan oluyor dostum ben bişey demek istemiyorum 120 dakika neler yaşandığını gördüm o yüzden diyorum hakem kırmızı vermemek için kendini yıprattı bize direk kırmızı gösterdi
Hocam hatayı hata ile örtmek haklı olmaya çalışmak ne kadar sığ bir düşünce yapısı en kısa zamanda bu düşüncelerinizin değişmesi dileği ileKanka tamamen sana hak veriyorum karşı takımın yaptığı şeye ve hakemin yaptığı şeye karşı bizim taraftarların yaptığı az bile.
Herkes Ukrayna'nın bir tarafını yalamaya devam ediyor, doğuda Çinlilerin türklere yaptiklarini herkes es geçer ama iş ukraynaya gelince herkes destek verir hadi ordan. #FORZARUSSİAGeçen akşam oynanan Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçında Kiev oyuncusunun yaptığı hareket sonrası Fenerbahçe taraftarlarından gelen "Putin" tezahüratları sonrası dünya genelinde #ShameOnYouFener hashtag'i başlatılmıştı.
Dünyaca ünlü gazeteler,
"Fenerbahçe hem maçı, hem de insanlığını kaybetti" (Independent)
"İstanbul'da rezil gece" (The Telegraph)
"İstanbul'da skandal" (Republika)
açıklamalırnı yaparken şimdi de UEFA, Fenerbahçe hakkında soruşturma başlattığını duyurdu!
Peki bişey sormak istiyorum bu türk düşmanlığı ile biz taraftarlar nasıl başa çıkalım başka o anda ne yapalım düşğn biraz ve şunuda söylemek isterim rusya ukrayna savasında tamamen rusyanın arkasındayım savaşta rusya haklı zatenHocam hatayı hata ile örtmek haklı olmaya çalışmak ne kadar sığ bir düşünce yapısı en kısa zamanda bu düşüncelerinizin değişmesi dileği ile
Ne diyon sen kardeşim kendine gel adamlar ülkeyle dalga geçmişumarım fenerbahçeyi tamamen kapatırlar böyle bir şeye göz yumulamaz
bu ne boş beleş bir düşünce yapısı engelliyorum bu elemanıHakem de taraf tutmasaydi resmen kırmızı vermemek için adamlara 10 kez uyardığını gördüm maçın her saniyesini izledim
Neresinde haklı?savaşta rusya haklı zaten
sen ne diyorsun la?Ne diyon sen kardeşim kendine gel adamlar ülkeyle dalga geçmiş
hakem devam etti yan hakem söyledi faul var diye galiba öyle gördüm onlarada çok sarı kart verdi bu arada adamlar sistematik oynadı mesala emre mora sırayla faul yaptılar sadece 1 kişi yapmadı üst üsteTürkiye'ye ne oluyorsa sustugumuzdan oluyor dostum ben bişey demek istemiyorum 120 dakika neler yaşandığını gördüm o yüzden diyorum hakem kırmızı vermemek için kendini yıprattı bize direk kırmızı gösterdi
İşte sarı kart verdi aynı adamlar 2 3 kez faul yaptı sadece bağırıyordu uyariyordu :/Sahadaki söyleyenlerin yaptığı yanlıştan daha büyüğü bu olayı normalleştirmek onlarda fazla sevinmeseydi falan iğrenç
Mesaj otomatik birleştirildi:
hakem devam etti yan hakem söyledi faul var diye galiba öyle gördüm onlarada çok sarı kart verdi bu arada adamlar sistematik oynadı mesala emre mora sırayla faul yaptılar sadece 1 kişi yapmadı üst üste
Hakem bence de kötü yönetti sayılmayan golün gol olduğunu düşünüyorum şahsen meselaİşte sarı kart verdi aynı adamlar 2 3 kez faul yaptı sadece bağırıyordu uyariyordu :/