Neler Yeni

UEFA, Putin Tezahüratları Nedeniyle Fenerbahçe Hakkında Soruşturma Başlattı!

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,377
İsim
Bilal Tepe
Kanka tamamen sana hak veriyorum karşı takımın yaptığı şeye ve hakemin yaptığı şeye karşı bizim taraftarların yaptığı az bile.
Türkiye'ye ne oluyorsa sustugumuzdan oluyor dostum ben bişey demek istemiyorum 120 dakika neler yaşandığını gördüm o yüzden diyorum hakem kırmızı vermemek için kendini yıprattı bize direk kırmızı gösterdi

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Türkiye'ye ne oluyorsa sustugumuzdan oluyor dostum ben bişey demek istemiyorum 120 dakika neler yaşandığını gördüm o yüzden diyorum hakem kırmızı vermemek için kendini yıprattı bize direk kırmızı gösterdi
Maalesef evet ve bu konunun altına mesaj yazan çoğu kişi taraftarımızı haksız buluyor en büyük sıkıntıda bu adamlar ülkemizle dalga geçti resmen ve hala haksız olan biziz. . .

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Kanka tamamen sana hak veriyorum karşı takımın yaptığı şeye ve hakemin yaptığı şeye karşı bizim taraftarların yaptığı az bile.
Hocam hatayı hata ile örtmek haklı olmaya çalışmak ne kadar sığ bir düşünce yapısı en kısa zamanda bu düşüncelerinizin değişmesi dileği ile

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Geçen akşam oynanan Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçında Kiev oyuncusunun yaptığı hareket sonrası Fenerbahçe taraftarlarından gelen "Putin" tezahüratları sonrası dünya genelinde #ShameOnYouFener hashtag'i başlatılmıştı.
Dünyaca ünlü gazeteler,

"Fenerbahçe hem maçı, hem de insanlığını kaybetti" (Independent)
"İstanbul'da rezil gece" (The Telegraph)
"İstanbul'da skandal" (Republika)

açıklamalırnı yaparken şimdi de UEFA, Fenerbahçe hakkında soruşturma başlattığını duyurdu!
Herkes Ukrayna'nın bir tarafını yalamaya devam ediyor, doğuda Çinlilerin türklere yaptiklarini herkes es geçer ama iş ukraynaya gelince herkes destek verir hadi ordan. #FORZARUSSİA

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Hocam hatayı hata ile örtmek haklı olmaya çalışmak ne kadar sığ bir düşünce yapısı en kısa zamanda bu düşüncelerinizin değişmesi dileği ile
Peki bişey sormak istiyorum bu türk düşmanlığı ile biz taraftarlar nasıl başa çıkalım başka o anda ne yapalım düşğn biraz ve şunuda söylemek isterim rusya ukrayna savasında tamamen rusyanın arkasındayım savaşta rusya haklı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım fenerbahçeyi tamamen kapatırlar böyle bir şeye göz yumulamaz
Ne diyon sen kardeşim kendine gel adamlar ülkeyle dalga geçmiş

rado2373

80+
Sahadaki söyleyenlerin yaptığı yanlıştan daha büyüğü bu olayı normalleştirmek onlarda fazla sevinmeseydi falan iğrenç

hakem devam etti yan hakem söyledi faul var diye galiba öyle gördüm onlarada çok sarı kart verdi bu arada adamlar sistematik oynadı mesala emre mora sırayla faul yaptılar sadece 1 kişi yapmadı üst üste

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,377
İsim
Bilal Tepe
Sahadaki söyleyenlerin yaptığı yanlıştan daha büyüğü bu olayı normalleştirmek onlarda fazla sevinmeseydi falan iğrenç

hakem devam etti yan hakem söyledi faul var diye galiba öyle gördüm onlarada çok sarı kart verdi bu arada adamlar sistematik oynadı mesala emre mora sırayla faul yaptılar sadece 1 kişi yapmadı üst üste
İşte sarı kart verdi aynı adamlar 2 3 kez faul yaptı sadece bağırıyordu uyariyordu :/

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Top Bottom