UEFA, Putin Tezahüratları Nedeniyle Fenerbahçe Hakkında Soruşturma Başlattı!

Besim Tibuk

80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,681
Geçen akşam oynanan Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçında Kiev oyuncusunun yaptığı hareket sonrası Fenerbahçe taraftarlarından gelen "Putin" tezahüratları sonrası dünya genelinde #ShameOnYouFener hashtag'i başlatılmıştı.
Dünyaca ünlü gazeteler,

"Fenerbahçe hem maçı, hem de insanlığını kaybetti" (Independent)
"İstanbul'da rezil gece" (The Telegraph)
"İstanbul'da skandal" (Republika)

açıklamalırnı yaparken şimdi de UEFA, Fenerbahçe hakkında soruşturma başlattığını duyurdu!

Son düzenleme:
Geçen akşam oynanan Dinamo Kiev - Fenerbahçe maçında Kiev oyuncusunun yaptığı hareket sonrası Fenerbahçe taraftarlarından gelen "Putin" tezahüratları sonrası dünya genelinde #ShameOnYouFener hashtag'i başlatılmıştı.
Şimdi de UEFA, Fenerbahçe hakkında soruşturma başlattığını duyurdu!
Hakem de taraf tutmasaydi resmen kırmızı vermemek için adamlara 10 kez uyardığını gördüm maçın her saniyesini izledim

Şimdi de UEFA, Fenerbahçe hakkında soruşturma başlattığını duyurdu!
Olması gereken bence zaten

Hakem de taraf tutmasaydi resmen kırmızı vermemek için adamlara 10 kez uyardığını gördüm maçın her saniyesini izledim
Türkiyede hatayı hata ile kapatsan kimsenin gıkı çıkmıyor. Biz millet olarak alışmışız bu duruma. Hakemin hatasını hata ile kapatırsan yabancı kuruluş adamı öper. Kaldı ki hakem ne yaparsa yapsın fenerbahçe taraftarının yaptığı insanlığa sığacak bir şey değil bu kadar alçakça bir şey yapılmaz.

Türkiyede hatayı hata ile kapatsan kimsenin gıkı çıkmıyor. Biz millet olarak alışmışız bu duruma. Hakemin hatasını hata ile kapatırsan yabancı kuruluş adamı öper. Kaldı ki hakem ne yaparsa yapsın fenerbahçe taraftarının yaptığı insanlığa sığacak bir şey değil bu kadar alçakça bir şey yapılmaz.
Maçı izlememissin belli dinamonun ilk gol attigindaki yapılan gol sevincini görmemişsin sanırım 😀

Maçı izlememissin belli dinamonun ilk gol attigindaki yapılan gol sevincini görmemişsin sanırım 😀
Onlara sarı kart verildi ne yazık ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu haklı bir sebep değil.
Ben ceza verilmemesi taraftarıyım zira bu bir ifade özgürlüğüdür lakin UEFA, Ukrayna konusunda çok hassas.
Dinamonun ilk gol sevincini görmedin sanırım

Dünya futbolunda taraftarlar neler yapıyor neler yapılan tabii ki doğru değil yanlışa yanlış ama taraftarın söylediğinden kulüp sorumlu tutamaz ki? Yöneticilerden biri çıkıp Putin vs dese neyse.

Adam akıllı bir forvet olsa bu sahne hiç yaşanmayacaktı orası ayrı bir konu

Agacım hakem yetimi korumaya çalıştı. Adamın gol attğından sonra ki hareketi yanlış. Seni ayakta alkışlamışlar sahaya girerken sen niye seni alkışlayan adama hareket çekiyorsun ? Bizim taraftarın yaptığı ayrı bir saçmalık ama onların oyuncusunda da içten bir sevmemezlik var belliydi

Geri