Besim Tibuk
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fenerbahçe'ye para cezası + bir kaç maç taraftarsız oynama cezası gelecek büyük ihtimal
Tahrik etti diye Putin tezahüratı yapmanız mı lazım? Bu adam bizim askerlerimizi şehit etti, Ukrayna'da masum çocukları öldürdü, evsiz bıraktı bu mu yani hak ettikler? Git oyuncuya söv, D.Kiev'e söv ne diye katilin adını tezahürat yapıyorsunuz? Umarım en ağır cezayı alırsınız.Bu olayda bütün sorumlu kendi oyuncuları bariz bir şekilde golden sonra tahrik edildi taraftar.
Ben ceza verilmemesi taraftarı olduğumu söyledim zaten.Evet en ağır cezayı aldık şuan geldi mi? Saçma sapan klasik diğer takımların fanatik taraftarlarısınız objektif olun az. Ukraynayı biz bombalamışız gibi davranılıyor ve bu çok saçma. Rusya bizim askerlerimizi şehit etmiş vs. hükümet hesabını soramamışsa ve halen Putin ile Erdoğan görüşüyorsa bir takıma bunları diyemezsiniz. O zaman önce hükümettekileri eleştirin. Anlık olarak golden sonra taraftar kışkırtılıyor ve çok uzun bir süre değil slogan atılıyor doğru veya yanlış demiyorum ama takıma taraftara gösterdiğiniz tepkiyi başkalarınada gösterin.
Ayrıca şu eklediğim resme bakın sene 2006 Dynamo kiev Fenerbahçe açılan pkk pankartı uefanın verdiği bir ceza yok. Kendi ülke takımı ceza alsın diye dua eden insanlarla tartışmaya bile girilmez.