Neler Yeni

UEFA, Putin Tezahüratları Nedeniyle Fenerbahçe Hakkında Soruşturma Başlattı!

Cyclonus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Cyclonus
Fenerin veya başka birşeyi savunmuyorum hakem taraf tuttu maçı izlemeyin yorum yapanlar izlerse gayet anlarlar o kadar faul e karşı sarı verildi
Maçta olan şeylerin farkındayım ama oh olsun onlarda yapmasaydı hak ettiler gibi söylemler ne yazık ki doğru ve etik değil. Oyuncunun yapmış olduğu 'çirkefliğe' fenerbahçe taraftarının bu şekilde karşılık vermesini doğru bulmuyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,379
İsim
Bilal Tepe
Maçta olan şeylerin farkındayım ama oh olsun onlarda yapmasaydı hak ettiler gibi söylemler ne yazık ki doğru ve etik değil. Oyuncunun yapmış olduğu 'çirkefliğe' fenerbahçe taraftarının bu şekilde karşılık vermesini doğru bulmuyorum.
Tamam

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Enes
Dünya futbolunda taraftarlar neler yapıyor neler yapılan tabii ki doğru değil yanlışa yanlış ama taraftarın söylediğinden kulüp sorumlu tutamaz ki? Yöneticilerden biri çıkıp Putin vs dese neyse.

Adam akıllı bir forvet olsa bu sahne hiç yaşanmayacaktı orası ayrı bir konu
Taraftarların söylediğinden, yaptığından kulüp sorumludur taraftarların daha bilinçli ve kulüp menfaatlerini düşünerek hareket etmesi gerekirdi mutlaka bir ceza verilecektir

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Marsilya taraftarı tribünde Ermenistan bayrağı açarken UEFA nerdeydi? Rezillik. UEFA daha kendisiyle çelişiyor. Burda men verilirse büyük adaletsizlik döner. Tüm sezon taraftarsız oynanması daha mantıklı bir ceza.

Besim Tibuk

80+ Gold
Marsilya taraftarı tribünde Ermenistan bayrağı açarken UEFA nerdeydi? Rezillik. UEFA daha kendisiyle çelişiyor. Burda men verilirse büyük adaletsizlik döner. Tüm sezon taraftarsız oynanması daha mantıklı bir ceza.
Ben de cezaya karşıyım.
İfade özgürlüğüdür sonuçta.
Tepkimizi göstermemiz yeterli.
Ayrıca Marsilya maçında olanlardan sonra cezayı Galatasaray almıştı :D

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza
Ben de cezaya karşıyım.
O olayda şaka gibiydi resmen

0xhamza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Hamza Ocak
Instagram
hamza_._1905
Steam
0xhamza

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ben de cezaya karşıyım.
UEFA işte. Taraflı bölüm. Men yersek tüm Türkiye'nin birlik olup savunması gerekiyor. Başkası bizlere hakaret edince, elin adamı aynı şeyi yapınca 100 bin euro ceza bile almıyor biz men yersek büyük ırkçılık dediğin budur. Eğer men yersek Stada Rusya bayrağı assınlar. Öyle harekete böyle davranış.

Besim Tibuk

80+ Gold
UEFA işte. Taraflı bölüm. Men yersek tüm Türkiye'nin birlik olup savunması gerekiyor. Başkası bizlere hakaret edince, elin adamı aynı şeyi yapınca 100 bin euro ceza bile almıyor biz men yersek büyük ırkçılık dediğin budur. Eğer men yersek Stada Rusya bayrağı assınlar. Öyle harekete böyle davranış.
Dediğim gibi bu tezahüratlara tepkimi göstersem de cezaya kim olursa olsun karşıyım.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bir fenerli olarak görüntüleri görünce çok utandım. Vatan evlatlarımızı katleden bir diktatör ve katil için tezahürat yapmışlar. Suriyede 33 askerimizi şehit ettiler.
🤭Suriyede putinin ne işi var:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,487
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom