Arama sonuçları: *

• Users: phxey41
  • In Futbol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. phxey41

Süper kupa bilet devir eden?

Yasak mı değil mi bilmiyorum ama 3 ağustos cumartesi olacak maça bilet alıp gidemeyen veye gidemeyecek tanıdığı olan var mı?
  2. phxey41

Sağlam Kaleci Eldiveni Önerisi

900-1500Tl fiyat bandı aralığında sağlam hemen yırtılmayacak ve tutuşu iyi kaleci eldiveni arıyorum önerileti bekliyorum
  3. phxey41

Bu pozisyon sizce penaltı mı?

futbolda topa tokat atma diye bir kavram yok önce topa vursa bile açık açık 2. müdahale bana o zaman bende liglerde kalecilik yaparken önce topa vurup sonra adama vurmalıyım eğer kurallar cidden böyleyse yapmayacağım şey değil 1690238643 mavili oyuncu benim diğer eli beni ilgilendirmiyor sol...
  4. phxey41

Bu pozisyon sizce penaltı mı?

Tokatı yiyen kişi benim kendimde normalde lisansli kalecilik yapıyorum âma topa tokat attıktan sonra yüzüme annemden yemediğim tokatı yedim. Karşı takımın savunması kalecinin topa dokunması ve kaleci dokunulmazlığı. Bana vurduktan sonra iki savunmada boşa çıkıyor bence. Sonuç olarak...
  5. phxey41

600-700tl bandında sağlam ve rahat krampon önerisi

Hemen patlamayacak sağlam Kullanışlı ve rahat Ayağımda yara vs yapmayacak krampon arıyorum önerileriniz nelerdir
  6. phxey41

Maç günü paylaşımı nasıl yapabilirim

Takımların logoları maçın oynanacağı yer ve saat nasıl yapabilirim. 1666945731 Instagram da paylasmak icin
  7. phxey41

Maksimum 700TL krampon önerisi

Tesekkurler
  8. phxey41

3 aydir falan takip ediyorum kocaelide oturuyorum ama hic denkgelemedim sorun bende galiba 1666365729 Az once baktim buna ama istanbulda bakalim halletmeye callisicam gidebilirsem
  9. phxey41

Ara ara bakıyorum ama hic denk gelmedim sahibindene falanda bakıyorum ama bulamadım 3 aydır geçici sure diye aldığım cakma nike kullanıyorum ayakkabıcı çarşısından idmanlardan sonra falan ayağım hep yara oluyor ici falan zaten dökülüyor 1666365348 Bulamadım bayadie bakiyorum az once yazdim zaten
  10. phxey41

Lottonun kırmızı logolu siyah bir kramponu var 700tl'ye Birde lescon sarı logolu siyah kramponu var 600tl'ye ben bunlari beğendim ama yakınım yok kullanmış olan sizce nasıldır veya bu bütçeye ne önerirsiniz 42 numara
  11. phxey41

Maksimum 650Tl krampon önerisi

Sorum başlıkta
  12. phxey41

Okullararası müsabaka yönetmeliği hakkında

Okullararası olacak turnavalar için kurallara, hangi yaş grubu hangi seviyede oynayabilir, bir takimda maksimum bulunan oyuncu sayısı vs. Bakmak istiyorum ama oyle bir yönerge bulamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Kocaeli okullararası futbol turnuvası için
  13. phxey41

Kaleci eldiveni önerisi veya tercihi

Malum eldivenler absürt pahalı durumda her sey gibi profesyonel lig alt yapısı kalecisiyim 400-600 en maks ama en maks 730 tl bütçem var yapışkanı iyi olan ve dayanıklılığını olan eldiven önerisi istiyorun veya aşağıdaki eldivenler hakkında bilginiz varsa söyleyebilir misiniz...
  14. phxey41

FENERBAHÇE MAÇ BİLETLERİ NE KADARDIR

Hocam 80-100 bence zor ben beşiktaş taraftarıyım 8. Kategori ust taraf kale arkasi yani en ucuz bilet 180tl tabi fenerinki ayni olmaz ama konu sahibi arkadas bidahaki hafta olacak mac icin baksin internetten 1661076785 Bu hafta adana maci icin biletler boyle genelde ayni olur oturma planini ve...
  15. phxey41

500 TL Bütçe Krampon Önerisi

Ebey
  16. phxey41

500 TL Bütçe Krampon Önerisi

Lescen ve lotto bulabilirsin anca o fiyata Kırmızı lotto guzel Birde lesconun kırmızı, mavi veya siyah bir modeli var o guzel
  17. phxey41

300 Tl Bandında Futbol Topu Önerisi

300 Tl bandında futbol topu önerisi istiyorum futbolcuyum zaten topları biliyorum genel olarak ama sormak istedim nike istemiyorum dikişleri genelde dışarda oluyor ve topların dışı çok yumuşak oluyor bir şey değer değmez patlıyorlar kullandım kullanan arkadaşlarım var o yüzden adidas toplara...
  18. phxey41

Maks. 250tl Krampon önerisi

41.5 42
  19. phxey41

Maks. 250tl Krampon önerisi

250tlye krampon olmaz falan demeyin cakma olsun sıkıntı yok idarelik alıyorum zaten kullandığınız işe yarar seni götürür dediğiniz krampon önerilerini bekliyorum
  20. phxey41

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı kim alır

Fener son haftalarda baya formda fener istatistiksel olarak her ne kadar alır gibi gözüküyorsa da beşiktaş taraftar desteğiyle, fenerbahçdeki oyuncuların eksik olmasıyla ve son olarak bence valerian ismailin farkını ortaya koymasıyla beşiktaş 3-1 alır.
Top Bottom