3-2 yada 2-2Selam arkadaşlar yarın Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı var etrafımda tanıdığım Beşiktaşlı olmadığı için maçı değerlendirecek kimse bulamadım sizinle konuşmak istedim.
1-1 bitebilir.Selam arkadaşlar yarın Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı var etrafımda tanıdığım Beşiktaşlı olmadığı için maçı değerlendirecek kimse bulamadım sizinle konuşmak istedim.
Olmadı gibiAlıntıyı görüntüle
Fener tabi.
Oldu hocama yazar.Olmadı gibi
Çok zor bu söylediğin eksik dediğimiz oyuncular kim min jae fazla sıkıntı çıkacağını sanmıyorum mert hakan ile serdar taraftarı delirtir zaten tabi Fenerbahçe 1 - 0 geride başlayacaktır ama bir süreden sonra Fenerbahçe çok rahat şekilde maçı alırFener son haftalarda baya formda fener istatistiksel olarak her ne kadar alır gibi gözüküyorsa da beşiktaş taraftar desteğiyle, fenerbahçdeki oyuncuların eksik olmasıyla ve son olarak bence valerian ismailin farkını ortaya koymasıyla beşiktaş 3-1 alır.
2 yıldız eksik hocam ondan diyorumOldu hocama yazar.
Hocam serdar ve cresponun yokluğunu unutmuşum kim min jae vardı pardonCrespo ve Serdarın yokluğu hissedilecektir, 2-2 veya Fener galibiyeti diyorum.
-Bir gs taraftarı fenere kupon yapmış- tarihte ilkOranlar çok iyi, fenere bastım umarım alır.