Sebastian Szymanski
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü oldu bu yaCrespo ve Serdarın yokluğu hissedilecektir, 2-2 veya Fener galibiyeti diyorum.
Kötü oldu bu yaCrespo ve Serdarın yokluğu hissedilecektir, 2-2 veya Fener galibiyeti diyorum.
Kim Min Jae'nin oynama ihtimali var galiba...Hocam serdar ve cresponun yokluğunu unutmuşum kim min jae vardı pardon
Hep yaparım. Bana mı oynuyorlar olum. En son ki GS FB maçında da oranlar çok iyiydi. FB'nin alacağı kesindi. Üstelik FB'nin 2 küsür oranı vardı. İyi kazandirdi-Bir gs taraftarı fenere kupon yapmış- tarihte ilk
Hocam beşiktaş alacak gibiHep yaparım. Bana mı oynuyorlar olum. En son ki GS FB maçında da oranlar çok iyiydi. FB'nin alacağı kesindi. Üstelik FB'nin 2 küsür oranı vardı. İyi kazandirdi
Ben bu sefer Fenerin alacağına o kadar kesin gözle bakamıyorum, umarım kazanır da ikimize de yararHep yaparım. Bana mı oynuyorlar olum. En son ki GS FB maçında da oranlar çok iyiydi. FB'nin alacağı kesindi. Üstelik FB'nin 2 küsür oranı vardı. İyi kazandirdi
Bu kanıya neden vardınız hocam?fbliyim bjk alacak
Fener.Selam arkadaşlar yarın Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı var etrafımda tanıdığım Beşiktaşlı olmadığı için maçı değerlendirecek kimse bulamadım sizinle konuşmak istedim.
Fb dinamiklerini biliyorum. İyi giden bir fb bjkye her zaman yenilir. Ayrıca çok eksiğimiz var kmj crespo szalai serdar stoperde novak öküzü oynayacak agBu kanıya neden vardınız hocam?