Arama sonuçları: *

1. shotpoter

Artık Fenerli olmaktan utanıyorum

Galatasaray taraftarıysan, bu yorum tabii. Fenerbahce Taraftarıysan, 6 Yıldır Uyuyordu galiba :)
  2. shotpoter

BJK 1-3 FRNK | TWN 1-1 FB | Ülkecek ülke puanının yerle yeksan olduğu gün

Bu sonuç bakmayın aslında bir bakıma iyi oldu. Yüzümüze tokat gibi çarptı bu tablo. Umarım azıcıkta olsa Silkelenmemize ve saçma sapan iç kavgaları bırakmamıza vesile olur.
  3. shotpoter

GS-FB Derbi Yorumları

Skandal Hakem hatalarını ve Rakibimizi Güzel bir golle yendik. Benin nacizane düsüncem bu süreci baslatan, Aziz Yıldırım Baskanın açıklamlarının etkisi. Jose Morhinio'nun maçı seyrettiğini ve Derbi'nin verdiği sorumluğuda göze katarsak, İyi bir oyun cıkardık denilebilir. 1716217430...
  4. shotpoter

Real Madrid şampiyon

Olabilir ama artık Real Madrid'teyse burada yapması gerekeni yapmalı, ki ilk defada ilk 11 de de basladı, ilerisi rahat gelir.
  5. shotpoter

Real Madrid şampiyon

Bu yorum çok doğruda ne zaman aynı sekil düsünsem Aklıma geliyor ozaman neden Real Madrid U21/B Takımına Transfer olmadı diye?
  6. shotpoter

★ Fenerbahçe 5 yıldız meselesinde haklı mı ?

Simdi ben Fenerbahceliyim bu konuda taraflı yorum yaparım bunuda yapmak istemiyorum. Oyüzden kısaca sunu diyeceğim: Eğer biz Haksızsak (?) TFF Artık bu Arap saçına dönmüs süreç ile kurulan komisyon kararını açıklamalı. Dipnot: 5 Yıldız meselesinde Trabzonspor'da benzer bir tutum icersinde...
  7. shotpoter

2017 vs 2023 Beşiktaş

2017 Beşiktaş vs 2008 Fenerbahce de biraz Rekabetli olsun :Dd
  8. shotpoter

FENERBAHÇE-1 SAMSUNSPOR-1 MS

Başaramadık abi..
  9. shotpoter

GS Patladı SVS 1-1 GS

Kardesim 1953 öncesi Futbol Profesyonel değidli diyorum, neden analmıyorsunuz :DDD
  10. shotpoter

Edin Dzeko Fenerbahcede

Kendiminde kötü olmadıgını düsünüyorum :D
  11. shotpoter

Edin Dzeko Fenerbahcede

Annem ve Babam iyi insanlardır.
  12. shotpoter

Galatasaray - Kopenhag (Toksik sohbet)

😎
  13. shotpoter

Galatasaray - Kopenhag (Toksik sohbet)

Galatasaray 2 Kopengen 1 Olabilir. Eşit Bitebilir. Bu durumda 2-2 biter.
  14. shotpoter

4 Büyükler Fc 24 Rating'leri!

Evet Eşit olması lazım bence 83 83
  15. shotpoter

4 Büyükler Fc 24 Rating'leri!

G.O.A.T Gene En Yüksek 💙💛 1694466499 Knk İyi güldürdün Allahta seni güldürsün :)
  16. shotpoter

Türkiye 1 - 1 Ermenistan Ne Düşünüyorsunuz ?

Dedim galiba Ya Sabır cekmekten bunlar beni evliya yapacaklar, Orta açma 0 Defans 0 (Son 20 dk Defans eh iste)
  17. shotpoter

İmzalı Fenerbahçe Forması Ne Kadar Eder ?

Ben Hocam Piyasayı bilmemekle 25k yazardım 23-20 bandında verirdim diye düsünüyorum.
  18. shotpoter

Takım üyelikleri ne işe yarar

Örnek Olarak Fenerbahce. Kongre Üyeliğinin Avantajları Nelerdir? Kongre üyelerimiz doğrudan, Kulübümüzün Genel Kurullarına katılma, seçme ve seçilme hakkını elde ederek Fenerbahçe’mizin geleceğinde söz sahibi olurlar...
  19. shotpoter

TODD TV ile Beinconnect Arasındaki Fark Nedir

Hiçbir Fark yok Tek olay Artık BeinConnect üyeliği Alamıyorsun Digitürke abone Olmazsan ama Tod Alınabiliyor.
  20. shotpoter

galatasaray- Trabzonspor maçının kazananı kim olur?

Galatasaray 2 Trabzonspor 1 gibi bir sonuç olur (Bence)
Top Bottom