Neler Yeni

İmzalı Fenerbahçe Forması Ne Kadar Eder ?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Arkadaşlar merhaba, 2013-2014 sezonu Fenerbahçenin son şampiyonluğunun sezon öncesi kampında topuk yaylasında tüm oyuncular ve Teknik direktör dahil hepsine kendi elimle imzalattığım formam var. İmzaların bir çoğunu oyuncular atarken de fotoğrafta çektik. Bu forma 10 yıldır bende duruyor. Fenerbahçe de 10 yıldır şampiyon olamıyor malum. Bu formanın ederi nedir sizce ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
hocam 5k koyanda var 10k koyanda 80k koyanda var. bence 15k dan şansınızı deneyin büyük ihtimal satılmaz ama 4k üzeri gider ki satmaya değecek bir fiyat değil bence.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 5k koyanda var 10k koyanda 80k koyanda var. bence 15k dan şansınızı deneyin büyük ihtimal satılmaz ama 4k üzeri gider ki satmaya değecek bir fiyat değil bence.
Bu gün orjinal forma almaya kalksan zaten 1.7k fiyatı var. Forma 10 yıl öncesinin ve üstünde imzalar var. Son şampiyon kadronun. Fotoğraflı kanıtlı yani taklit imza da değil. Oyuncularla tek tek resmim bile var zaten. 10k bile komik rakam geliyor bana. Daha değerli olması gerekmiyor mu ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Bu gün orjinal forma almaya kalksan zaten 1.7k fiyatı var. Forma 10 yıl öncesinin ve üstünde imzalar var. Son şampiyon kadronun. Fotoğraflı kanıtlı yani taklit imza da değil. Oyuncularla tek tek resmim bile var zaten. 10k bile bana ço komik rakam geliyor bana. Daha değerli olması gerekmiyor mu ?
bence 20-30k ederi var ama o fiyattan gider mi bilmem. kesinlikle 5-10k üzeri edecek bir forma.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,916
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
bilemiyorum hocam. sahibinden ya da facebook bence.
Sahibinden de her çeşit ürün var forma insanların baktığı bir ürün değil, daha çok forma üzerine ilgisi olanların olduğu alanlara bakmam lazım sanırım. Facebookta sağlam düzgün gruplar olabilir ama pek bilmiyorum.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar merhaba, 2013-2014 sezonu Fenerbahçenin son şampiyonluğunun sezon öncesi kampında topuk yaylasında tüm oyuncular ve Teknik direktör dahil hepsine kendi elimle imzalattığım formam var. İmzaların bir çoğunu oyuncular atarken de fotoğrafta çektik. Bu forma 10 yıldır bende duruyor. Fenerbahçe de 10 yıldır şampiyon olamıyor malum. Bu formanın ederi nedir sizce ?
Ben Hocam Piyasayı bilmemekle 25k yazardım 23-20 bandında verirdim diye düsünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
Hocam sarı siteye koyarsak 10 k etmez bunu alacak adam -10 yıl öncenin forması var mı diye bakmaz sarı sitede gideceğini sanmıyorum 20-30 k lara

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Doğru alıcıyı bulursan 100K'da eder 200K'da, koleksiyon yapan birisini bulman gerek. Fakat şöyle bir durumda var. Parası olan birisi zaten kendi bir şekilde ayarlayıp istediği kişiye imza attırır. Elinizde şu an durması bana daha mantıklı geliyor ama bilemiyorum, karar sizin.

Top Bottom