Neler Yeni

Türkiye 1 - 1 Ermenistan Ne Düşünüyorsunuz ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Türkiye 1 - 1 Ermenistan Ne Düşünüyorsunuz ?
Dedim galiba Ya Sabır cekmekten bunlar beni evliya yapacaklar, Orta açma 0 Defans 0 (Son 20 dk Defans eh iste)

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

ShatiG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kerim Veren
Milli takımda halen gelişme yok

• Beğen

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
rezalet başka hiçbir şey demiyorum

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Sözde Geçen Senemi Ne Şampiyon Olucaktık hahaha :D ulan ya

JSezar

80+ Silver
yediğimiz golü izledim de böyle beleş bir gol olamaz.22 numara allahın cezası vursa kaleye gidecek vurmadı rakip attı.defans uyuyor

• Beğen

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ne diyelim ki? Ben direkt bunlara küfür etmek istiyorum. Özeleştiri yapınca bir şey olmuyor. Oynanan futbol zaten ayrı komik. 8-10 olan adamı 6 numarada top dağıtıcı görevi vermiş çaycı herif.

Bu milli takımda ilk başta Merih zekasızı gitmeli. Herif Samet Akaydın'dan bile kötü.

• Beğen

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sorunun hocada olmadığını ne zaman anlayacaksınız :) Türkiye'de kaldıkça adamı da kendimize benzetmişiz.

Başta Hamit olmak üzere A milli takım içerisinde herkesin istifa etmesi gerekiyor ve düzgün bir ekibin geçmesi lazım. Bu ülkede bu olur mu, hayır o zaman bu şekilde devam.

Hocanın bu aşamada değişeceğini sanmıyorum, değişirse Sergen veya Palut getirilebilir onlar bir şey yapar mı, bu ekip ile yine sanmıyorum olursa şans.

Yetkisi olanın bilgisi, bilgisi olanın yetkisi olmadığı herkesin her şeye burnunu soktuğu bir ülkede zaten bir şey olması gerçekten zor.

• Beğen

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Düşünmüyorum.

• Beğen

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Pala
Sorunun hocada olmadığını ne zaman anlayacaksınız :) Türkiye'de kaldıkça adamı da kendimize benzetmişiz.

Başta Hamit olmak üzere A milli takım içerisinde herkesin istifa etmesi gerekiyor ve düzgün bir ekibin geçmesi lazım. Bu ülkede bu olur mu, hayır o zaman bu şekilde devam.

Hocanın bu aşamada değişeceğini sanmıyorum, değişirse Sergen veya Palut getirilebilir onlar bir şey yapar mı, bu ekip ile yine sanmıyorum olursa şans.

Yetkisi olanın bilgisi, bilgisi olanın yetkisi olmadığı herkesin her şeye burnunu soktuğu bir ülkede zaten bir şey olması gerçekten zor.
sergen olabilir

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sergen olabilir
Sergeni de getirsen, kel pep bile gelse bir şey yapamaz bu düzende. Bu kadroyu sanmıyorum hocanın topladığını ve sahaya sürdüğü. Ülkede bilir kişi çok el değmeden durmaz.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye
khosohk
Top Bottom