The Semih
80+ Gold
Real kalecisini yemeğe çıkarmalı adam city yi elemiş.33 şut yemek real gibi 14 UCL si olan takıma yakışıyor mu kanka?
Real kalecisini yemeğe çıkarmalı adam city yi elemiş.33 şut yemek real gibi 14 UCL si olan takıma yakışıyor mu kanka?
realin kadro kalitesi cityden 1 gram aşağı kalır yanı yok city gibi topa sahip olmaya çalıssalar şu tablo max 53-47 54-46 falan olurdu max oda yani şut sayılarıda 15-13 civarı bir şey olurduReal kalecisini yemeğe çıkarmalı adam city yi elemiş.
Karşındaki takim m.city tabii ki yakışmıyor ama taktiksel açıdan hersey onların yararinaydi bugun33 şut yemek real gibi 14 UCL si olan takıma yakışıyor mu kanka?
Kanka city nin oyun tarzı ile realinki aynı değil, o yüzden tablo böyle. Real madrid top çeviren bir takım değil fırsatçı golcü benzema zamanında o yüzden 80 den sonra 3 gol atıp yükseldiler finale.realin kadro kalitesi cityden 1 gram aşağı kalır yanı yok city gibi topa sahip olmaya çalıssalar şu tablo max 53-47 54-46 falan olurdu max oda yani şut sayılarıda 15-13 civarı bir şey olurdu
Dembele ve Mbappe nın finalde yapacağı dövün haddi hesabı yok ama Real in ne yapacağı belli olmaz. Paris kesin benim gözümde, kupada partisi eleyebilecek tek takım City idi. Ama baybay çekti. Paris şampiyon.Paris alirsa güzel olur ama real varken çok cok zor
bu arada real rezalet oynadı ideal fenerin 11 i çıksa bu kadar ezilmezdi hiç bir şey yapmadılar turu da haketmediler real taraftarı olarak söylüyorum bunu şu tablo cidden rezaletKanka city nin oyun tarzı ile realinki aynı değil, o yüzden tablo böyle. Real madrid top çeviren bir takım değil fırsatçı golcü benzema zamanında o yüzden 80 den sonra 3 gol atıp yükseldiler finale.
City maçı kontrol altında tutabilen bir takım, fakat bu tabloya bu sonuc cidden olmamış en az 5 atar diye bekliyodum ben.
yok kanka real şampiyonDembele ve Mbappe nın finalde yapacağı dövün haddi hesabı yok ama Real in ne yapacağı belli olmaz. Paris kesin benim gözümde, kupada partisi eleyebilecek tek takım City idi. Ama baybay çekti. Paris şampiyon.
+1 City bu maçı alsaydı garanti kupayı alırdı, ama şuan PSG ve Bayern daha yakın.Dembele ve Mbappe nın finalde yapacağı dövün haddi hesabı yok ama Real in ne yapacağı belli olmaz. Paris kesin benim gözümde, kupada partisi eleyebilecek tek takım City idi. Ama baybay çekti. Paris şampiyon.
Göreceksin kanka. UCL finailinin gazı ile mbappe, dembele, vitinha neler yapacak.bu arada real rezalet oynadı ideal fenerin 11 i çıksa bu kadar ezilmezdi hiç bir şey yapmadılar turu da haketmediler real taraftarı olarak söylüyorum bunu şu tablo cidden rezalet
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok kanka real şampiyon
Bayern Partisi rüyasında alır ama Paris bambaşka.+1 City bu maçı alsaydı garanti kupayı alırdı, ama şuan PSG ve Bayern daha yakın.
Final maçına 1-0 yada 1-1 skor bahsi oynayınGöreceksin kanka. UCL finailinin gazı ile mbappe, dembele, vitinha neler yapacak.
Bayern Partisi rüyasında alır ama Paris bambaşka.
o övdüğünüz paris barçayı kırmızı olmasa yine yenemezdi 29. dk de kırmızı gördüler maç bir anda dönüverdi bu tarafa barça psg yi evinde yendi bide 2-3 kırmızı görmese barçadan tur falan alamazdı psg kaldı ki real bu barçaya tecavüz etti camp nou da boş yapmaya gerek yok ortada bir kupa varsa real talibi değil sahibidir konu kapanmıştırGöreceksin kanka. UCL finailinin gazı ile mbappe, dembele, vitinha neler yapacak.
Bayern Partisi rüyasında alır ama Paris bambaşka.