Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Hayatımda hiç mmorpg oynamadım. Bana hitap etmiyor. Fiyatı ideal olursa destek için alırımMerhabalar, bildiğiniz üzere ben genellikle Türk yapımcılara destek vermeyi ve oyunlarını Donanım Arşivi üzerinde tanıtıp daha fazla kitleye elimden geldiğince ulaştırmayı seven biriyim.
Konumuza geçmeden önce diğer paylaştığım Türk yapımı oyunlara göz atmak için bir link bırakıyorum.
İnceleme - Yeni çıkan Türk yapımı oyunları bir konu altında depoluyoruz.
Merhabalar, daha önce sizlere sunmuş olduğum farklı farklı konuları bir konu altında tutmak istediğim. Açtığım konulardan zevk alan kişiler bu konuyu takip ederek yeni konu paylaştığımda bu konu üzerinden yeni içeriğime kolayca ulaşabilirler. Umarım forum kurallarını ihlal etmiyorumdur bu konuyu...forum.donanimarsivi.com
Oyunumuzun Adı : Kayra Online
Oyunumuz hakkında kısaca bahsetmek gerekirse : Türk Mitolojisini içeren sürükleyici hikayesine Kayra Online ile sen de tanık ol! Karakterlerini güçlendir, Yeni mekanlar kesfet, Zorlu mücadelelere gir, Kale Karakol – Olimpiyat savaslarına katıl ve diğer oyunculara kimin güçlü olduğunu göster!
Oyunumuzun internet sitesi : https://kayraonlineoyun.com
Oyun ücreti : ÜCRETSİZ.
Geliştirici ekip ile Discord sunucuları üzerinden iletişime geçme şansı yakaladım ve kendilerine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Gece saat 01.00 olmasına rağmen aktif ve hızlı bir kadro ile hizmet veriyorlar.
Geliştirici ekibe sorduğum sorulara gelecek olursak;
1-) Oyununuz Kayra Online diğer MMORPG oyunlarında bulamadığımız yenilikler ile mi karşımıza çıkacak yoksa eskiden beri bildiğimiz sistemlerin geliştirilmiş hali ile mi?
2-) Oyununuzu geniş kitlelere ulaştırmak konusunda nasıl bir reklam projesi düşünüyorsunuz?
3-) Oyuncularınıza nasıl iletişim kolaylıkları sunuyorsunuz?
4-)Ne zaman we-transfer üzerinden indirmeler kalkacak?
5-) Her şey yolunda gitti ve beta süreci bitti.Anlık Online hedefiniz ne kadar?
6-) Oyun ne zaman açık betadan çıkacak?
7-) MMORPG'lerde genellikle yasak olsa da PVP sunucular bulunur. Bu konu hakkında siz ne yapmayı planlıyorsunuz?
8 - ) Sınıflar neler olacak?
9-)Oyun P2W mi? Evet ise sebebi, hayır ise sebebi nedir?
Oyun içi görsellere geldiğimizde "kendi fikrime göre" gerçekten günümüzde en güzel grafikler sahip olan MMORPG olduğunu söyleyebilirim.
Konunun sonuna geldiğimizde MMORPG oyunlarını seven kişilerin bu yerli yapıma bir şans vermelerini kesinlikle istiyorum,oyun gerçekten 2021 standartlarına hem grafik hem de oynanış açısından uyum sağlıyor.Eskiden oynadığımız Knight Online / Metin2 / Silkroad gibi oyunlar birer efsane olsalarda artık günümüz teknolojilerini desteklemiyor ve grafiklerini,oynanışlarını yenileyemiyorlar.Kayra Online eğer hedeflerini başarırsa 2020 yılından itibaren yeni bir EFSANE MMORPG bu topraklardan çıkacağını düşünüyorum. Umarım başarılı olur ve istediklerini gerçekleştirirler. Kendilerine tekrardan benimle konuştukları ve sorularımı cevapladığı için teşekkür ederken hemde bir oyuncu olarak Kayra Online gibi bir projeyi çekinmeden,risk alarak,korkusuz bir şekilde geliştirdikleri için. Oyun beta sürecinden çıktığı ilk gün itibariyle bende bir şans vermeyi açıkçası düşünüyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ediyorum,bir hatam olduysa affola.
İyi forumlar.