Neler Yeni

TÜRKİYE ÇEYREK FİNALDE 2-1 🔥🔥🇹🇷🇹🇷🇹🇷

İceWolf

80+ Silver
Troller Türkiye kazandıkça kahrından ölüyorlar heralde, hiç biri burda yok. Kahrolun geberin.... Amerikadaki FETÖ cülerle burdaki uşakları geçen maçtada kahrolmuştu, bu maçtada geberin.

olum ben totem yapıyodum bana ne sövüyosun 😔
Ahhshdhdhshd aga bee
Mesaj otomatik birleştirildi:

AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
Aman aman noluyoo😁

Emirhan Gümüş08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
emirhan
takım bugün kötü oynamadı en azından iyi mücadele etti bizi gururlandırdılar ama hollanda karşısında bu oyun yetmez oyun gücümüz zayıf pas hataları çok yapıyoruz mert harika maç çıkardı hollanda maçı için derse iyi çalışmamız lazım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,441
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
- Avrupanın kapısı düştü.
- Avusturya'ya Osmanlı tokadı.
- Merzifonlu'nun intikamı.
- Merih Demiral tüm Avusturya'ya denk sayıldı.
- Türkler yine Avrupa fethine çıktı.
- Türkler geliyor.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe
Net yarı finaldeyiz Hollandayi yıllardır hep yeneriz bir mazimiz var ingilitere de bu yıl kötu İngiltere ile eslesir isek sirek finaldeyiz İspanya ve Almanya çok iyi oldu karşılaşmaları erken final oldu en güçlü en favori 2 takımdan biri elenecek

Top Bottom