Arama sonuçları: *

1. Y

Fenerbahçe 7 - 1 Konyaspor

Ba Bakicaz krall :) her sene ayni gazla gidiyosunuz hadi hayırlısı
  2. Y

Fenerbahçe 7 - 1 Konyaspor

Fenerlilerin şampiyonluk havasına girdiği mesajlar çok hoşuma gidiyor Mayıs ayında kavgalar başlar:D
  3. Y

TOD Dolu İçerik Aylık 79₺

Hocam nasil aliyoruz bunu daha once uye olmadim
  4. Y

⚽⚽ Şampiyonlar Ligi | Galatasaray - Manchester United ⚽⚽

Şuraya dk 75 de bi bakambu yakışırdı ayrıca zaha çok boş pozisyon kaçırdı çok yavaş vurdu hele birinde çaksa köşeye alicaz maci
  5. Y

⚽ Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ( Düzenledim Konuyu )

Kral ilk yari çok kaçtı cok hepsine cok uzuldum icimden gecirdim bu pozisyonlari ariyacagiz diye ama olmadi biraz da sans senden yana olmasi lazim macta Golleri bireysel hatalardan yedik saglik olsun ypacak bisey yok sonucta karsidaki bayern daha bunu deplasmani da var
  6. Y

Zerre üzgün değilim yenilgiye çok da guzel oynadık ilk yari bayerne top oynatmadik sağlık olsun bu topa devam edersek unitedla kopenhagi rahat geçeriz
  7. Y

Kral puan ile oyunu karsilastiracak kadar çok zekisin benim cümleyi mi absürt buldun
  8. Y

Rakip Bayern munih
  9. Y

2004 den beri en cok şut cekilen mac bu mac olmus bayerne karsi
  10. Y

Su oynadığımız topu super ligde oynayacak takım yok bayerne Karşı süper ligi gectim dunyada sayılı takim var bu topu bayerne karşı oynayacak benim kafam dik takimim cok ta guzel oynadi Galatasaray bu oyunla bu gruptan rahat çıkar inşallah
  11. Y

Hayir yenilmiyoruz Galatasaray dediğin takim her maca yenmek icin cikar İlk yari inanilmaz kacirdik hata ile gol yedik ilk yarinin hakki en az 3 1 atmamiz lazimdi
  12. Y

⚽ ⚽ ⚽ Şampiyonlar Ligi | Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ⚽ ⚽

Hak eden kazansın kankam bakicaz artık
  13. Y

Sezon başı jorge dedeydi 3 yedikten sonra adı bilinmeyen hoca, azıcık düzgün taraftar olsaydın benim gibi avrupada tüm takımları desteklerdin sizin gibileri gördükçe uzuluyorum.Ayrica 24 aralikta da 30 Aralık'ta da yenilgiye kendini hazırla gecen sene kalemize sut cekemediginizi cok cabuk...
  14. Y

Ah be oğlum çok mu canın yandı:D
  15. Y

Manchester United - Galatasaray ( Kaç kaça biter sizce)

Sakin olun beyler United çok formsuz çok rahat alicaz bu maçı 2-1 veya 3-1GS
  16. Y

İddia Kupon ve Öneriler

1 golle yattin be ohlum
Top Bottom