⚽ Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ( Düzenledim Konuyu )

Galatasaray efsane oynadı gıcıklık yapmayın şimdi futboldan anlayan herkes bu takımı tebrik etmeli, 75 dakika tek kale sonra yorgun GS ye 3 gol atıldı. Bitiricilik sorunları yaşadık.
İyi oynadığımızı biliyoruz sonuç önemli, gruptan çıkılamazsa ne yapacaksın. Aynı olayı realde uclde yaşadı.

Kerem boş kaleye atamadı her maç aynı şutu çekiyo adam

Rakip Bayern munih

Ekler

• Screenshot_2023-10-24-21-43-34-248_com.instagram.android.png
    Screenshot_2023-10-24-21-43-34-248_com.instagram.android.png
    498.8 KB · Hit: 77
Su oynadığımız topu super ligde oynayacak takım yok bayerne Karşı süper ligi gectim dunyada sayılı takim var bu topu bayerne karşı oynayacak benim kafam dik takimim cok ta guzel oynadi Galatasaray bu oyunla bu gruptan rahat çıkar inşallah
Screenshot_1.png

Eyvallah tebrik ederim ama cümlen o kadar saçma ki

İyi oynadığımızı biliyoruz sonuç önemli, gruptan çıkılamazsa ne yapacaksın. Aynı olayı realde uclde yaşadı.
Kanka kopenhag maçındada aynısı oldu tek kale yıkıyoruz gol atamıyoruz bunu aşmaları lazım, Bayern atağa çıkar çıkmaz gol atıyo yerden şut çekerek. Bizimkiler taraftara vuruyo :D

Kerem boş kaleye atamadı her maç aynı şutu çekiyo adam
Normalde kanat olmasına rağmen adamı 10 numarada oynatıyorsunuz bencil zaha ve tete ne yaptı bugün kanatta? Zaha ve Tete yerine başka iki oyuncu olsa bugün ilk yarı fişi çekmişti Galatasaray bunu Fenerbahçeli olarak yazıyorum. Kerem çok iyi oynadı Toreiradan sonra en iyisiydi

Geri