⚽ Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ( Düzenledim Konuyu )

Farkettim fenerli olsamda bu maçı izleyeceğim gs kazanırsa tebrik kazanamazsa arkadaşlarla dalga geçme :D
yok yok ne dalga geçicem ya maçı yaşadım vallaha galatasaraylı gibi çok üzüldüm kazanamadıklarına :(

Su oynadığımız topu super ligde oynayacak takım yok bayerne Karşı süper ligi gectim dunyada sayılı takim var bu topu bayerne karşı oynayacak benim kafam dik takimim cok ta guzel oynadi Galatasaray bu oyunla bu gruptan rahat çıkar inşallah
2004 den beri en cok şut cekilen mac bu mac olmus bayerne karsi

Ben geçen senenin sonundan beri diyorum Okan hocada taktik yok. Yıldız oyuncular sağolsun sırtladı. Al bu sene fenerde aynısını yaptı işliyor aynı durum. Ama taktik olmadan bir yere kadar. Sen bencil oynarsan sonucun hüsran olması şaşmaz.

ama mağlubiyeti de gs kendisi getirdi bireysel hatalarla bayern ekstra bir şey yapmadı

Gs'ye Şundan oldu.

IMG-20231024-WA0086.jpg

yok yok ne dalga geçicem ya maçı yaşadım vallaha galatasaraylı gibi çok üzüldüm kazanamadıklarına :(
Valla arkadaş çok atar gider yapıyordu öyyle bi dalga geçicemki

Galatasaray efsane oynadı gıcıklık yapmayın şimdi futboldan anlayan herkes bu takımı tebrik etmeli, 75 dakika tek kale sonra yorgun GS ye 3 gol atıldı. Bitiricilik sorunları yaşadık.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kerem bokoğlu yine bekleneni yaptı, şaşırtmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,943
Üyeler
184,703
Son üye
umudu
Geri