Neler Yeni

⚽ ⚽ ⚽ Şampiyonlar Ligi | Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ⚽ ⚽

Reindi

80+ Silver
YİNE Mİ SEN @Reindi GİT DEBRİYAJ BASMAYI ÖĞREN BRO TAKILMA BURALARDA
o benim kardeşim canım ve aldı da ehliyetini yarını sabırsızlıkla bekliyorum PĞSDPGLDSĞLPGSĞPL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_15.png

kazanma olasılıklarına bak geseme köy takımı muamelesi yapmışlar :(

Whesper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Whesper
Galatasaray ve Okan Buruk için Beşiktaş maçı çok istedikleri gibi geçmedi her ne kadar 3 puan gelse de. Burada Okan Buruk'un bir hatası var o da Beşiktaş maçına 2 defansif orta saha ile çıkması. Manchester United, Bayern Münih gibi takımlara iki defansif orta saha ile çıkmak çok mantıklı ancak Beşiktaş maçı için oldukça gereksiz, Beşiktaş bu Avrupalı takımlar gibi bir hücum tehdidi oluşturabilecek bir güçte değildi zaten, gereksiz bir çekingenlik yaptı Okan hoca. Çünkü Galatasaray'ın Beşiktaş maçında tam olarak yapması gereken şey ilk 45 dakikada maçı bitirmek olmalıydı çünkü hafta için Bayern gibi bir bölüm sonu canavarı ile oynayacak. Galatasaray şuan ligde en iyi tempo düşüren takım. Bunu vakit geçirme vs. anlamında söylemiyorum, yani öne geçtiği maçlarda maçı öyle güzel kilitliyor ki rakip kolay kolay gol bulamıyor. Fakat Galatasaray atamadığı ikinci gol ve yediği beraberlik golü yüzünden, gereksiz bir şekilde 90 dakika mücadele verdi bu maçta. İcardi'nin Bayern maçında oynayamayacak olması da bu yüzden zaten. Dikkat ettiyseniz yaklaşık son 20-25 dakikada İcardi hiç depara kalkmadı, kontralarda koşmadı, sakatlığın da verdiği acıyla belki sürekli yürüdü sahada. Burada Okan Buruk neden kendisin oyundan almadı hele ki 2-1'den sonra anlamak güç. Ancak dünyanın sonu değil bu Galatasaray için çünkü eldeki kuş daldaki kuştan daha önemlidir, ancak Galatasaray gibi Avrupa'ya ve Şampiyonlar ligine bu kadar önem veren bir takım için iyi olmadı Beşiktaş maçı. Zaha, Tete, Kerem en kilit isimler olacaklar hücumda, Torreira, Boey ve Sanchez'e de çok büyük iş düşüyor. İnşallah en kötü 1 puan alır Galatasaray.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Yarına kadar EXXEN hesabı açan herkese EXXEN de 14 gün boyunca UEFA maçları ücretsiz olacak, fakat yarın yine çökme olasılığı çok yüksek olduğu için ücretsiz olunca yapışcak herkes TV8.5 verilebilir.
Ya bu exxene kayıt olamadım ben paparadan bankanızın izni yok falan dedi belirtilen ücretin kartta olması mı gerekiyor ?

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut

Ekler

• images - 2023-10-02T130418.269.jpeg
    images - 2023-10-02T130418.269.jpeg
    30.6 KB · Hit: 39
  • images - 2023-10-23T225240.420.jpeg
    images - 2023-10-23T225240.420.jpeg
    41.1 KB · Hit: 35

Reindi

80+ Silver
Ah be oğlum çok mu canın yandı:D
serdar dursunlu kadromuzun top bile göstermediği günleri ne çabuk unuttunuz :D bir tane ***** bir hoca 3 lü çıkıyor her maç yeniliyor sorumlusu ben miyim? ulan ayakta duramayan besiktasın 2 şutu var 1 ini gol yedin bekleyin siz 24 aralığı bir yerleriniz çok kalktı sizin indirmek farz oldu
sametle gustavoyla 3 lü çıkıyor hocamız 2 kişi atağa gidiyor defansta kaldı bir kişi eee? bir kişi ne yapsın 2-3 koşan kişiye geçen sene ismail kartal baştan alınmasaydı yine şampiyon bizdik

serdar dursunlu kadromuzun top bile göstermediği günleri ne çabuk unuttunuz :D bir tane ***** bir hoca 3 lü çıkıyor her maç yeniliyor sorumlusu ben miyim? ulan ayakta duramayan besiktasın 2 şutu var 1 ini gol yedin bekleyin siz 24 aralığı bir yerleriniz çok kalktı sizin indirmek farz oldu
sametle gustavoyla 3 lü çıkıyor hocamız 2 kişi atağa gidiyor defansta kaldı bir kişi eee? bir kişi ne yapsın 2-3 koşan kişiye geçen sene ismail kartal baştan alınmasaydı yine şampiyon bizdik
he bu arada yarın 6-7 tane yiyeceğiniz gerçeğini değiştirmiyor bu 7:45 teymiş bide beleş yayın verecekler ohhh bi mısır patlat 50k taraftarın önünde gol keyfi yaşa ĞÜLDSGĞDSÜĞŞGÜĞŞS

Ekler

• Screenshot_17.png
    Screenshot_17.png
    798 KB · Hit: 35
  • Screenshot_16.png
    Screenshot_16.png
    745.9 KB · Hit: 37

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Sezon başı jorge dedeydi 3 yedikten sonra adı bilinmeyen hoca, azıcık düzgün taraftar olsaydın benim gibi avrupada tüm takımları desteklerdin sizin gibileri gördükçe uzuluyorum.Ayrica 24 aralikta da 30 Aralık'ta da yenilgiye kendini hazırla gecen sene kalemize sut cekemediginizi cok cabuk unutmussun

Sezon başı jorge dedeydi 3 yedikten sonra adı bilinmeyen hoca, azıcık düzgün taraftar olsaydın benim gibi avrupada tüm takımları desteklerdin sizin gibileri gördükçe uzuluyorum.Ayrica 24 aralikta da 30 Aralık'ta da yenilgiye kendini hazırla gecen sene kalemize sut cekemediginizi cok cabuk unutmussun
Uzatmaya gerek yok tek büyük var oda Galatasaray bu yorumlari United maçından önce de çok görüyordum old trafforda 3 attıktan sonra ortadan kayboldunuz.

şahin doğan

80+ Platinum
1 Puan bile imkansıza yakın. 1 Puan alırsa öp başına koy sonra dışarıdaki Bayern maçını unutup diğer 2 maçtan 3 puan çıkarmaya bak.

Reindi

80+ Silver

Uzatmaya gerek yok tek büyük var oda Galatasaray bu yorumlari United maçından önce de çok görüyordum old trafforda 3 attıktan sonra ortadan kayboldunuz.
24 aralıkta yenilgiye mi hazırlanayım ĞPLDSGĞPLSDGĞPLSDGLPS önde 5 şutun 4 ünü kaçıran valencia yok ilk isabetli şutu yiyen altay yok sağda terörist rossi yok solda her şeyi yiyen emre mor yok hantal szalai yok? sayim mi daha bu sene derbiler ne olur bilmem ama ben berabere diyorum 2 taraftada yenen çıkmaz ya 1-1 ya 0-0 iki takımda çok güçlü

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
24 aralıkta yenilgiye mi hazırlanayım ĞPLDSGĞPLSDGĞPLSDGLPS önde 5 şutun 4 ünü kaçıran valencia yok ilk isabetli şutu yiyen altay yok sağda terörist rossi yok solda her şeyi yiyen emre mor yok hantal szalai yok? sayim mi daha bu sene derbiler ne olur bilmem ama ben berabere diyorum 2 taraftada yenen çıkmaz ya 1-1 ya 0-0 iki takımda çok güçlü
Hak eden kazansın kankam bakicaz artık

Top Bottom