Grande Terim
80+ Silver
Belki yenebiliriz İmkansız değil ama çok zor
YİNE Mİ SEN @Reindi GİT DEBRİYAJ BASMAYI ÖĞREN BRO TAKILMA BURALARDAMS | GESEM 0-7 BAYERN
o benim kardeşim canım ve aldı da ehliyetini yarını sabırsızlıkla bekliyorum PĞSDPGLDSĞLPGSĞPLYİNE Mİ SEN @Reindi GİT DEBRİYAJ BASMAYI ÖĞREN BRO TAKILMA BURALARDA
Ya bu exxene kayıt olamadım ben paparadan bankanızın izni yok falan dedi belirtilen ücretin kartta olması mı gerekiyor ?Yarına kadar EXXEN hesabı açan herkese EXXEN de 14 gün boyunca UEFA maçları ücretsiz olacak, fakat yarın yine çökme olasılığı çok yüksek olduğu için ücretsiz olunca yapışcak herkes TV8.5 verilebilir.
Ah be oğlum çok mu canın yandıo benim kardeşim canım ve aldı da ehliyetini yarını sabırsızlıkla bekliyorum PĞSDPGLDSĞLPGSĞPL
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
kazanma olasılıklarına bak geseme köy takımı muamelesi yapmışlar
serdar dursunlu kadromuzun top bile göstermediği günleri ne çabuk unuttunuz bir tane ***** bir hoca 3 lü çıkıyor her maç yeniliyor sorumlusu ben miyim? ulan ayakta duramayan besiktasın 2 şutu var 1 ini gol yedin bekleyin siz 24 aralığı bir yerleriniz çok kalktı sizin indirmek farz olduAh be oğlum çok mu canın yandı
he bu arada yarın 6-7 tane yiyeceğiniz gerçeğini değiştirmiyor bu 7:45 teymiş bide beleş yayın verecekler ohhh bi mısır patlat 50k taraftarın önünde gol keyfi yaşa ĞÜLDSGĞDSÜĞŞGÜĞŞSserdar dursunlu kadromuzun top bile göstermediği günleri ne çabuk unuttunuz bir tane ***** bir hoca 3 lü çıkıyor her maç yeniliyor sorumlusu ben miyim? ulan ayakta duramayan besiktasın 2 şutu var 1 ini gol yedin bekleyin siz 24 aralığı bir yerleriniz çok kalktı sizin indirmek farz oldu
sametle gustavoyla 3 lü çıkıyor hocamız 2 kişi atağa gidiyor defansta kaldı bir kişi eee? bir kişi ne yapsın 2-3 koşan kişiye geçen sene ismail kartal baştan alınmasaydı yine şampiyon bizdik
Sezon başı jorge dedeydi 3 yedikten sonra adı bilinmeyen hoca, azıcık düzgün taraftar olsaydın benim gibi avrupada tüm takımları desteklerdin sizin gibileri gördükçe uzuluyorum.Ayrica 24 aralikta da 30 Aralık'ta da yenilgiye kendini hazırla gecen sene kalemize sut cekemediginizi cok cabuk unutmussunserdar dursunlu kadromuzun top bile göstermediği günleri ne çabuk unuttunuz bir tane ***** bir hoca 3 lü çıkıyor her maç yeniliyor sorumlusu ben miyim? ulan ayakta duramayan besiktasın 2 şutu var 1 ini gol yedin bekleyin siz 24 aralığı bir yerleriniz çok kalktı sizin indirmek farz oldu
sametle gustavoyla 3 lü çıkıyor hocamız 2 kişi atağa gidiyor defansta kaldı bir kişi eee? bir kişi ne yapsın 2-3 koşan kişiye geçen sene ismail kartal baştan alınmasaydı yine şampiyon bizdik
Uzatmaya gerek yok tek büyük var oda Galatasaray bu yorumlari United maçından önce de çok görüyordum old trafforda 3 attıktan sonra ortadan kayboldunuz.Sezon başı jorge dedeydi 3 yedikten sonra adı bilinmeyen hoca, azıcık düzgün taraftar olsaydın benim gibi avrupada tüm takımları desteklerdin sizin gibileri gördükçe uzuluyorum.Ayrica 24 aralikta da 30 Aralık'ta da yenilgiye kendini hazırla gecen sene kalemize sut cekemediginizi cok cabuk unutmussun
24 aralıkta yenilgiye mi hazırlanayım ĞPLDSGĞPLSDGĞPLSDGLPS önde 5 şutun 4 ünü kaçıran valencia yok ilk isabetli şutu yiyen altay yok sağda terörist rossi yok solda her şeyi yiyen emre mor yok hantal szalai yok? sayim mi daha bu sene derbiler ne olur bilmem ama ben berabere diyorum 2 taraftada yenen çıkmaz ya 1-1 ya 0-0 iki takımda çok güçlüSezon başı jorge dedeydi 3 yedikten sonra adı bilinmeyen hoca, azıcık düzgün taraftar olsaydın benim gibi avrupada tüm takımları desteklerdin sizin gibileri gördükçe uzuluyorum.Ayrica 24 aralikta da 30 Aralık'ta da yenilgiye kendini hazırla gecen sene kalemize sut cekemediginizi cok cabuk unutmussun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzatmaya gerek yok tek büyük var oda Galatasaray bu yorumlari United maçından önce de çok görüyordum old trafforda 3 attıktan sonra ortadan kayboldunuz.
Hak eden kazansın kankam bakicaz artık24 aralıkta yenilgiye mi hazırlanayım ĞPLDSGĞPLSDGĞPLSDGLPS önde 5 şutun 4 ünü kaçıran valencia yok ilk isabetli şutu yiyen altay yok sağda terörist rossi yok solda her şeyi yiyen emre mor yok hantal szalai yok? sayim mi daha bu sene derbiler ne olur bilmem ama ben berabere diyorum 2 taraftada yenen çıkmaz ya 1-1 ya 0-0 iki takımda çok güçlü