Neler Yeni

⚽ ⚽ ⚽ Şampiyonlar Ligi | Bayern Münih - Galatasaray ⚽ ⚽ ⚽

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Neuer Sakat Değil Bence Tecrübeli Olduğu İçin 11'e Girer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yerli Kylian Mbappé Varya :D

Manu İle Karşılaştırma Derim . + Olarak İcardi Yok !
Zaten 2-1 2-2 diyenler icardinin sakat olduğunu bilmiyor bence. Gerçi adam sakat olmasa bile bayerne karşı pek bir şey yapamayız. 5-0 olacağına 5-1 olsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Maalesef 5-0 diyorum..

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
icardi yok büyük ihtimal gs alt veya ms2 1.5üst girilir

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
valla gsliyim ama bu bayern'in hücum hattı kabus gibi kimmich gitmek istiyo zaten pek hevesli oynamaz kim de eski fb'li tanıyoruz zaten valla hızlı, uzun oynarsak berabere biter inşallah

Hasdur Bakiye

80+ Bronze

The Semih

80+ Gold
Skor tahmini yapamıyorum ama Karşılıklı gol kesinlikle gelicek. GS gol yediğinde illa ki atıyor.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Kalede Neur Olursa Şans Çok Düşük , Diğer Kaleci Olursa Şans Var Bence Ama ST Olmadan Nasıl Olcak O İş Bilemiyorum !

Skor tahmini yapamıyorum ama Karşılıklı gol kesinlikle gelicek. GS gol yediğinde illa ki atıyor.
Kalede Neur Olursa Şans Çok Düşük , Diğer Kaleci Olursa Şans Var Bence Ama ST Olmadan Nasıl Olcak O İş Bilemiyorum !
Dediğim Gibi :D

The Semih

80+ Gold

Dediğim Gibi :D
Maç ücretsiz yayınlanacak bu arada açtığım konuyu yükselticem herkes görsün.

The Semih

80+ Gold
TV8'de Galiba Ben Öyle Duydum ?
Yarına kadar EXXEN hesabı açan herkese EXXEN de 14 gün boyunca UEFA maçları ücretsiz olacak, fakat yarın yine çökme olasılığı çok yüksek olduğu için ücretsiz olunca yapışcak herkes TV8.5 verilebilir.

Hasdur Bakiye

80+ Bronze
Yarına kadar EXXEN hesabı açan herkese EXXEN de 14 gün boyunca UEFA maçları ücretsiz olacak, fakat yarın yine çökme olasılığı çok yüksek olduğu için ücretsiz olunca yapışcak herkes TV8.5 verilebilir.
TV8,5 Verse Kat Kat İyi Olur Donma Sıkıntısı Olmaz Ayrıca İzlenme Kitlesi Daha Fazla Olur , Haksızmıyım ?

The Semih

80+ Gold
TV8,5 Verse Kat Kat İyi Olur Donma Sıkıntısı Olmaz Ayrıca İzlenme Kitlesi Daha Fazla Olur , Haksızmıyım ?
Haklısın ama adam satış taktiği yapıyor o yüzden EXXEN üyesi yapıyor milleti çünkü sonraki ay satışı artıcak.

Top Bottom