COMMANDERR
80+ Bronze
ben oynamasına karşıyım şahsen. bir sonraki lig maçlarında çok sıkıntı çekeriz2 iğne vurulur oynar
ben oynamasına karşıyım şahsen. bir sonraki lig maçlarında çok sıkıntı çekeriz2 iğne vurulur oynar
Yani Tabi Oda Var Ama Ülkemizin Takımlarının Maçlarını TV 8,5'da Verse Hep Güzel Olmaz Mı ?Haklısın ama adam satış taktiği yapıyor o yüzden EXXEN üyesi yapıyor milleti çünkü sonraki ay satışı artıcak.
Kopenhag Konusuna Gelince Adamlar Rehavete Kapılmasaydılar O Maçı Unut . Manu İçinse İyi Oynadılar Derim .Beraberlik olur diye düşünüyorum ligdeki performanstan ziyade Galatasaray ve oyuncularımız avrupada ayrı futbol oynuyor kopenhag macı 2. yarı son dakikalar olsun manchester macı olsun bayerndede eger günümüzde olursak beraberlik kopartabiliriz diye düsünüyorum
Bu günümüzde olursakdan kastımda Angelino hala kötü futbol sergiliyor bir maçda arrtık kendini göstermesi lazım hücumcu bek olarak diye düsünüyorum gol olur asist olur iyi ataga cıkarma olurBeraberlik olur diye düşünüyorum ligdeki performanstan ziyade Galatasaray ve oyuncularımız avrupada ayrı futbol oynuyor kopenhag macı 2. yarı son dakikalar olsun manchester macı olsun bayerndede eger günümüzde olursak beraberlik kopartabiliriz diye düsünüyorum
Stoper Kaan Ayhan . Sol Bek Abdulkerim Bardakçı Daha Verimli Olur Diye Düşünüyorum BenBu günümüzde olursakdan kastımda Angelino hala kötü futbol sergiliyor bir maçda arrtık kendini göstermesi lazım hücumcu bek olarak diye düsünüyorum gol olur asist olur iyi ataga cıkarma olur
Bu macta bütün oyuncuların normalden ziyade ekstra yapmaları gerekiyor
Ben rehavetKopenhag Konusuna Gelince Adamlar Rehavete Kapılmasaydılar O Maçı Unut . Manu İçinse İyi Oynadılar Derim .
mantıklı aslında ama şimdi sağ kanat sane veya comanda apoya tek uzun veya ara pasta fark atar gecer... o zaman mac cok farka gider adam ya çakılı oynayacak yada prime angelino izlememiz gerekecek yoksa işimiz zor bayernden bahsediyoruz boru degilStoper Kaan Ayhan . Sol Bek Abdulkerim Bardakçı Daha Verimli Olur Diye Düşünüyorum Ben
Ben rehavet
mantıklı aslında ama şimdi sağ kanat sane veya comanda apoya tek uzun veya ara pasta fark atar gecer... o zaman mac cok farka gider adam ya çakılı oynayacak yada prime angelino izlememiz gerekecek yoksa işimiz zor bayernden bahsediyoruz boru degil
Hocam yabancılarla kurulu güzel kadro aslında ama, ndombelenin 11 başlamaması yüzünden oraya kaan ayhanla baslayacaktır okan hoca nelsson sezon bası sacma sapan sağa sola top savurmalarından dolayı ve mental olarak düsüklügünden apoyu kestirmez ki bencede kestirmemeli apo iyidir ziyech de yine aynı sekilde yeteri kadar oynamadıgı iicin 10 numarada keremi solda zahayı yani önceki maçın aynı 11 ini göreceğiz diye düsünüyorum
Bende Düşünmedim Değil Olabilir Dediğin GibiHocam yabancılarla kurulu güzel kadro aslında ama, ndombelenin 11 başlamaması yüzünden oraya kaan ayhanla baslayacaktır okan hoca nelsson sezon bası sacma sapan sağa sola top savurmalarından dolayı ve mental olarak düsüklügünden apoyu kestirmez ki bencede kestirmemeli apo iyidir ziyech de yine aynı sekilde yeteri kadar oynamadıgı iicin 10 numarada keremi solda zahayı yani önceki maçın aynı 11 ini göreceğiz diye düsünüyorum