Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

Basketbol için üyelikli sahalar var mı?

Selam dostlar arkadaşlarla basket oynuyoruz ancak profesyonel bir saha arıyoruz, aylık ücretle istediğimiz gibi girip çıkabileceğimiz sahalar var mı, ona göre araştırayım konum Antalya.
  2. UnlegitPanda

Outdoor için Nike Versa Tack vs Dominate

Outdoor için kullanacağım, bu iki top arasında kaldım. Kullanan arkadaşlar top hakkında yorum yaparsa sevinirim.
  3. UnlegitPanda

KD 5 TREY X vs Jordan Zoom Separate

Selamlar dış saha için kullanacağım bu basketbol ayakkabısı arasında kaldım, sizce hangisini tercih etmeliyim?
  4. UnlegitPanda

1700 TL basketbol ayakkabısı önerisi

Selam dostlar, dış sahada oynamaktayım ve genellikle 5 numarada oynarım, dışarı sahasında kullanabileceğim 1700 TL civarında güzel bir basketbol ayakkabısı önerir misiniz?
  5. UnlegitPanda

Protein Tozu Kullanabilr miyim?

Hocam sporsuz günlerde vesaire günlük ihtiyacım kadar kullansam sorun yaratmaz değil mi?
  6. UnlegitPanda

Antrenmandan sonra mı yoksa önce mi kullanmalıyım?
  7. UnlegitPanda

70 kilo civarıyım, istersem çok kolay kilo alabiliyorum. 1672502641 Ayrıca hangi protein tozunu tavsiye edersiniz, hem basketbol hemde gündelik kullanım için.
  8. UnlegitPanda

Hocam günlük bir bilemeden zar zor iki öğün yiyorum ancak yediğimdede 500 gram makarna 6 yumurta vs yiyorum, sizce protein tozu kullanmalı mıyım?
  9. UnlegitPanda

Dostlar selam okulda her gün her tenefüs basketbol oynayan birsiyim, ayrıca boş zamanlarımdada basketbol oynarım veya koşarım. Ancak yeterli beslenemiyorum bu aralar daha yükseğe sıçramak için bacak antrenmanları yapıyorum bunun yanında protein tozu kullanırsam gelişimime katkı sağlar mı...
  10. UnlegitPanda

"zonksgiyim" Instagram'dan forma alınır mı?

Dostlar arada sıra giymek için basketbol forması arıyordum Youtube'da tesadüfen karşıma bir içerik çıktı, bu sayfadan forma almayı düşünüyorum sayfadan daha önce sipariş veren var mı? Gördüğüm videoda kalite gayet iyiydi.
  11. UnlegitPanda

Nike Precision 6 Alınır mı?

Okulda tenefüslerde ve bedende basketbol oynuyorum ve kendime bir ayakkabı almayı düşünüyorum. Aklımda Nike Precision 6 modeli var, hem gündelik yaşamda hemde basketbol oynarken kullanacağım, kaliteli ve rahat bir ayakkabı mı, kullanan var mı?
  12. UnlegitPanda

1500TL Bütçe Basketbol Ayakkabısı

Hem günlük hemde basketbol ayakkabısı olarak kullanacağım.
  13. UnlegitPanda

Bu bütçede alınabilecek bir ayakkabı yok mu hocam, uzun zamandır aynı ayakkabıyı giyiyorum ölücek yakında :D
  14. UnlegitPanda

Ortlama 1500TL bütçem var güzel, uzun ömürlü bir basketbol ayakkabısı almak istiyorum. Aşağıda ki ayakkabı gözüme çarptı nasıldır, alınır mı? https://www.sportive.com.tr/nike-air-max-impact-2-unisex-siyah-basketbol-ayakkabisi-cq9382-004/
  15. UnlegitPanda

Basketbol Topu Önerisi

Ne kadar hocam ayrıca sıfır ayarında mı?
  16. UnlegitPanda

Basketbol Topu Önerisi

Fotoğraf atar mısınız?
  17. UnlegitPanda

Basketbol Topu Önerisi

Hocam hiç TF-150 ile oynadınız mı peki?
  18. UnlegitPanda

Basketbol Topu Önerisi

Hocam bu modelle BT500-GRIP modelinin farkını biliyor musunuz?
  19. UnlegitPanda

Basketbol Topu Önerisi

Sokakta oynamak için top arıyorum, 300 TL civarı bütçem var çok arttıramam. Dayanıklı, kaliteli top arıyorum bu bütçede hangi toplar öneriliyor?
  20. UnlegitPanda

Basketbol topu önerisi

Aklımda 3 ürün var https://www.trendyol.com/tarmak/r500-basketbol-topu-kaymaz-kaucuk-patlamaz-7-numara-p-33106932/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=439796 https://www.hepsiburada.com/spalding-tf-150-basketbol-topu-perform-no-7-fiba-logo-83-572z-pm-sporspal63684...
Top Bottom