Neler Yeni

1500TL Bütçe Basketbol Ayakkabısı

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Ortlama 1500TL bütçem var güzel, uzun ömürlü bir basketbol ayakkabısı almak istiyorum. Aşağıda ki ayakkabı gözüme çarptı nasıldır, alınır mı?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
malesef hiçbirinde eski kalite kalmadı. Parasının edeceğini hiç sanmıyorum. 4-6 ayda mahfolacak.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
malesef hiçbirinde eski kalite kalmadı. Parasının edeceğini hiç sanmıyorum. 4-6 ayda mahfolacak.
Bu bütçede alınabilecek bir ayakkabı yok mu hocam, uzun zamandır aynı ayakkabıyı giyiyorum ölücek yakında :D

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ortlama 1500TL bütçem var güzel, uzun ömürlü bir basketbol ayakkabısı almak istiyorum. Aşağıda ki ayakkabı gözüme çarptı nasıldır, alınır mı?

Basketbol oynuyor musunuz? Oynamıyorsanız günlük kullanımda önermem. Şahsım olarak 2 tane orjinal basketbol ayakkabısı aldım Jordan 36 ve Whynot 5.0. 2'si de hızlı bir şekilde yırtılma patlama oluştu günlük kullanımda. Yakında Adidas superstar alıcam.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Basketbol oynuyor musunuz? Oynamıyorsanız günlük kullanımda önermem. Şahsım olarak 2 tane orjinal basketbol ayakkabısı aldım Jordan 36 ve Whynot 5.0. 2'si de hızlı bir şekilde yırtılma patlama oluştu günlük kullanımda. Yakında Adidas superstar alıcam.
Hem günlük hemde basketbol ayakkabısı olarak kullanacağım.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hem günlük hemde basketbol ayakkabısı olarak kullanacağım.
Şimdi günlük olarak basketbol ayakkabınızı kullanmayın çünkü çok hızlı yıparanacağının garantisini ben veriyorum. Elimde toplam 4 tane basketbol ayakkabısı günlük kullanımda en fazla 5 ay dayandı. 4'ü de Kaliteli markalar (UA, Nike, Adidas) Önerim dışarıda kullanmak için Adidas Grand Court alınabilir uzun süreli kullanımlarda yarı yolda bırakmaz. Basketbol ayakkabısı olarak en ucuz olan şöyle bir ayakkabı var Kyrie Flytrap 5, Giannis İmmortality önerebilirim. Ayağınız taraklı ise yarım numara büyük almanızı öneriyorum bu 2 ayakkabıda. Grand Court için de aynı şey geçerli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,406
Son üye
ceylan34
Top Bottom