Arama sonuçları: *

1. Akhiore

CREATİNE SAÇ DÖKERMİ

Ben kullanıyorum babam ve dedem kel dökülme farketmedim
  2. Akhiore

Spora gitmeye üşeniyorum

3. Akhiore

Kilo Almaya Yönelik En İyi Antremanlar

Program olarak attığım bence uygun zaman yoksa 30dk diyor 45dk da bitse bile iyi para varsa Sabahları gainer + 50gr fıstık ezmesi ( ballı olabilir )+ 2 dilim ekmek Öğlen 250gr tavuk 400gr pilav +50gr bebek bisküvisi ögleden sonra: 3 yumurta [sabahta yenilebilir) + 10 badem Akşam 250gr tavuk...
  4. Akhiore

Yağ olarak kilo almak istiyorsa dediğin doğru ama kaslı estetik bi fizik istiyorsa yanlış anladığım kadarıyla bu arkadaş kaslı estetik bir fizik istiyor. Bu hareketlerle yediklerini yakacağı için daha çok yemesi lazım o yüzden dedim paran yoksa yağ varsa kas olarak alırsın diye Yoksa günde...
  5. Akhiore

Calisthenics yapabilirsin evde parkta sokaklarda ama kilo almayla antrenmanın pek alakası yok paran varsa kas olarak kilo alırsın paran yoksa yağ olarak alırsın. Düzenli beslenip kas olarak alayım dersen seni zorlu bir süreç bekliyor yağ olarak almak istersen özel tariflerimi atabilirim spor...
  6. Akhiore

Creatin kullansam zarar görür müyüm?

Kullanabilirsin bir şey olmaz ben 1 yıla yakındır kullanıyorum ssn de indirim var hatta alacaksan. Creatin dışında pek bir şey kullanmana gerek yok ma su içmeni tavsiye ederim günde 4,5 litreye yakın
  7. Akhiore

Evde vücut geliştirme

Yapılır ama uzun sürer yaşın ve geçmişine göre değerlendirmek daha iyi olur. Evde yapacaksan uygun bir yer ve ilerde daha fazla ekipman alman gerekir
  8. Akhiore

spor için ne yapabilirim

Balık yağı, kreatin ve protein tozu kullanabilirsin onun dışında pek fazla sağlıksız yağ ve şeker ile kilo almanı tavsiye etmem bütçende sıkıntı yoksa protein oranını max seviyede tutman gelişimi hızlandıracaktır. Günlük kalori ihtiyacını 3,4 siteden hesapla ve en çok çıkan sonucu uygulaman daha...
  9. Akhiore

3 aylık gelişim nasıl?

Bu arada bi tavsiye vereyim cildine iyi bak vücüt kremi vb kullan çatlayınca dònüşü olmuyor ne kullansanda
  10. Akhiore

3 aylık gelişim nasıl?

Bence iyi ben başlayalı 1 yıl oldu halla senin gibi olamadım ☹️ kas olarak kilo olarak 90kg yim
  11. Akhiore

Kas için kilo lazım mı?

Kas için kas lazım kas kazandığındada zaten kilo almış olacaksın. Yağ oranını artırmanı tavsiye etmem ama bence yaştan dolayı biraz yavaş ilerlemelisin. 15,16 yaşına kadar farklı bir dövüş sporu vb. tarzı şeylere daha çok odaklanıp 15 yaşından sonra kas odaklı ilerlemen bence daha iyi zaten kas...
Top Bottom