Neler Yeni

spor için ne yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muratcan Özkan
öncelikle merhaba arkadaşlar spora başlayalı 1 ay oldu arkadaşım ile şu an boyum 1.87 kilom 72 yaşım 17 18'e gireceğim kilo alamak istiyorum bunun için yardımcı olur musunuz bi de ileriki zamanda protein tozu fln almak istiyorum alma mı önerir misiniz

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
co
öncelikle merhaba arkadaşlar spora başlayalı 1 ay oldu arkadaşım ile şu an boyum 1.87 kilom 72 yaşım 17 18'e gireceğim kilo alamak istiyorum bunun için yardımcı olur musunuz bi de ileriki zamanda protein tozu fln almak istiyorum alma mı önerir misiniz
Kardeşim yaşın çok genç uzun seneler yapınca emin ol mükemmel gelişeceksin,eğerki maddi olarak rahatsan supplement tabii ki kullanabilirsin ve ya kendine özel bir beslenme programı yapabilirsin.Ancak maddi olarak kendini zorlamanı tavsiye etmem ev yemekleriyle bile belli bir noktaya kadar gelişim sağlarsın o yüzden sadece spora gitmeye bak daha 1 ay olmuş 3-4 ay git sonrasını düşünürsün.

Yakubovic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yakupcan KILIÇ
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji tarih
Instagram
https://www.instagram.com/yakupcannnn/
Twitter
yakubovic61
bol mikterda karbonhidrat tüket ama bunu yaparken çok fazla yağ alma proteyin tozuda alabilirsin günde 2500-3000 civarı kalori almalısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muratcan Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim yaşın çok genç uzun seneler yapınca emin ol mükemmel gelişeceksin,eğerki maddi olarak rahatsan supplement tabii ki kullanabilirsin ve ya kendine özel bir beslenme programı yapabilirsin.Ancak maddi olarak kendini zorlamanı tavsiye etmem ev yemekleriyle bile belli bir noktaya kadar gelişim sağlarsın o yüzden sadece spora gitmeye bak daha 1 ay olmuş 3-4 ay git sonrasını düşünürsün.
maddi durumumda sıkıntı yok ama yediğim yemeklerden iyi bi protein aldığımı düşünmediğim için protein tozu kullanmayı düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bol mikterda karbonhidrat tüket ama bunu yaparken çok fazla yağ alma proteyin tozuda alabilirsin günde 2500-3000 civarı kalori almalısın
ya şimdi ben meslek lisesi öğrencisiyim staj yapıyorum mecburen yemekhaneden çıkan yemeklerden yemek zorunda kalıyorum evden getirmesi de zor oluyor onlarda biraz yağlı oluyor

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
co
maddi durumumda sıkıntı yok ama yediğim yemeklerden iyi bi protein aldığımı düşünmediğim için protein tozu kullanmayı düşündüm

ya şimdi ben meslek lisesi öğrencisiyim staj yapıyorum mecburen yemekhaneden çıkan yemeklerden yemek zorunda kalıyorum evden getirmesi de zor oluyor onlarda biraz yağlı oluyor
Hiç bir şey olmaz göm gitsin eğerki maddi durumun var ise protein tozu kullabilirsin,antreman öncesi yorgun oluyorsan pre'de kullanabilirsin abartmamak şartıyla ama dediğim gibi ilk 3 ayını doldur ondan sonra supplement almaya bakarsın şimdilik almanı gerek görmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muratcan Özkan
Hiç bir şey olmaz göm gitsin eğerki maddi durumun var ise protein tozu kullabilirsin,antreman öncesi yorgun oluyorsan pre'de kullanabilirsin abartmamak şartıyla ama dediğim gibi ilk 3 ayını doldur ondan sonra supplement almaya bakarsın şimdilik almanı gerek görmüyorum.
teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Brenton Tarrant
https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/ bu siteden kalori ihtiyacını hesapla ona göre kalorilerini düzenle. Karbonhidrat ve protein açısından zengin şeyler ye. Fakat sağlıklı yağ almayı sakın unutma günlük karbonhidrat protein dengenin %15-%20'si sağlıklı yağdan oluşmalı.

Clean bulk seçeneğini seç bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muratcan Özkan

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Balık yağı, kreatin ve protein tozu kullanabilirsin onun dışında pek fazla sağlıksız yağ ve şeker ile kilo almanı tavsiye etmem bütçende sıkıntı yoksa protein oranını max seviyede tutman gelişimi hızlandıracaktır. Günlük kalori ihtiyacını 3,4 siteden hesapla ve en çok çıkan sonucu uygulaman daha garanti olacaktır. İş yerinde yemek yiyorsan proteini tavuktan protein tozundan evde karşılaman gerekebilir iş yemeğinde yeterli protein yoktur. Bu arada alman gereken proteini günde 3 yada 4 e bölüp alırsan daha iyi olur. Onun dışında cildine iyi bak nemlendirici fln sür deri çatlaması olmasın olunca geri dönüşü olmuyor internetten araştırabilirsin. Kahveyi yada pre yi fazla kullanma arada haftada 1 filan içip sağlam girsen daha iyi şahsen ben öyle tercih ediyorum
pngtree-muscular-3d-gorilla-cartoon-exercising-with-dumbbells-picture-image_5788344.png

Hayat boş pump'la coş 💪

Son düzenleme:

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Alman gereken supplementler kreatin protein tozu belki gainer. Temiz beslenmeye bakman lazım. Sırf kilo almak için absürt yiyeceklerden kaçınmalısın. Bir kasapla anlaş ve günlük belli oranda tavuk göğüsü satın al ( daha ucuza veriyorlar günlük 500 gram aldığımda kilosu 85 tlden alıyorum.)Pilav, makarna kombinlersin. Protein tozunu proteinin eksik olduğu günler tüketmen gerekiyor yoksa boşa kullanmış olursun. En kilit noktası sert basmak brom

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muratcan Özkan
Bence protein tozu kullanmak yerine et tavuk falan ye oda protein buda protein biri doğal diğeri toz, ben olsam direk yemeklerden alırdım proteini.
evet orası öyle ben sadece gerektiği yerlerde kullanmak amaçlı için dedim

Alman gereken supplementler kreatin protein tozu belki gainer. Temiz beslenmeye bakman lazım. Sırf kilo almak için absürt yiyeceklerden kaçınmalısın. Bir kasapla anlaş ve günlük belli oranda tavuk göğüsü satın al ( daha ucuza veriyorlar günlük 500 gram aldığımda kilosu 85 tlden alıyorum.)Pilav, makarna kombinlersin. Protein tozunu proteinin eksik olduğu günler tüketmen gerekiyor yoksa boşa kullanmış olursun. En kilit noktası sert basmak brom
valla oturduğum semt de kasap yok olsa dediğin olurdu da

Top Bottom