BenRoboTdeğilİm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,334
sakın öyle bir şey yapma git aç dolabı ne bulursan ye hareket et yemek ye ikisi birbirini tetikleyecekSizce gainer kullanmalı miyim ya da protein
sakın öyle bir şey yapma git aç dolabı ne bulursan ye hareket et yemek ye ikisi birbirini tetikleyecekSizce gainer kullanmalı miyim ya da protein
ne alaka? niye öcü muammelesi yaptın gainerasakın öyle bir şey yapma git aç dolabı ne bulursan ye hareket et yemek ye ikisi birbirini tetikleyecek
Protein takviyesi alabilirsiniz hocam bunun yanında protein ağırlıklı bir beslenme sistemine geçmeniz kas oranında kilosal olarak bir etki edecektir diye düşünmekteyimHerkese iyi forumlar
Şuan ocak ayında 16ya gireceğim ve çok zayıfım. Söyle anlatayım boyum 176 kilom 54 vücut kitle endeksim 17,4 çıkıyor. Spor yapmak istiyorum fakat kilo almadan yaparsam zarar görebilirmisim . Bana tavsiye verir misiniz ? Yani bakıyorum gainer ve protein shake alacak gibiyim varsa önerir misiniz ve basit kalisteniks antrenmanı önerebilecek var mı
hocam kayıda değer bir sportif faaliyeti yoksa gainer kullanması mantıklı değil o besinleri normal yoldan alması kilo alma sürecinde daha faydalı olur alacaksa bile belli bir süre geçtikten sonra almak mantıklıne alaka? niye öcü muammelesi yaptın gainera
yiyip yiyip kilo alamayan bir tipse spora baslasın dediklerin + gainerhocam kayıda değer bir sportif faaliyeti yoksa gainer kullanması mantıklı değil o besinleri normal yoldan alması kilo alma sürecinde daha faydalı olur alacaksa bile belli bir süre geçtikten sonra almak mantıklı
Bırak zayıf kal. Ben de aynı boy aynı kilodaydım o yaslarda ve suan 20 kilo aldım almaz olaydım simdide vermeye calısıyorum yag olarak almısım berbat bisey kiloHerkese iyi forumlar
Şuan ocak ayında 16ya gireceğim ve çok zayıfım. Söyle anlatayım boyum 176 kilom 54 vücut kitle endeksim 17,4 çıkıyor. Spor yapmak istiyorum fakat kilo almadan yaparsam zarar görebilirmisim . Bana tavsiye verir misiniz ? Yani bakıyorum gainer ve protein shake alacak gibiyim varsa önerir misiniz ve basit kalisteniks antrenmanı önerebilecek var mı