Arama sonuçları: *

1. Covid19

spor için ne yapabilirim

Hiç bir şey olmaz göm gitsin eğerki maddi durumun var ise protein tozu kullabilirsin,antreman öncesi yorgun oluyorsan pre'de kullanabilirsin abartmamak şartıyla ama dediğim gibi ilk 3 ayını doldur ondan sonra supplement almaya bakarsın şimdilik almanı gerek görmüyorum.
  2. Covid19

spor için ne yapabilirim

Kardeşim yaşın çok genç uzun seneler yapınca emin ol mükemmel gelişeceksin,eğerki maddi olarak rahatsan supplement tabii ki kullanabilirsin ve ya kendine özel bir beslenme programı yapabilirsin.Ancak maddi olarak kendini zorlamanı tavsiye etmem ev yemekleriyle bile belli bir noktaya kadar gelişim...
  3. Covid19

Sporda 6. Ayım vücudum nasıl?

Vücudun gayet iyi,sakatlanmadan ve doğru formlarda hareketleri yapmaya devam et yaşın daha çok genç 20-21 yaşlarına geldiğin zaman mükemmel bir vücudun olur.Eksiklerin her zaman olacaktır şuan bunlara takılmana gerek yok gerek yok ama illa bir yorum yapmak gerekirse göğüslerin gayet iyi ancak...
  4. Covid19

Definasyonda antrenman nasıl olmalı

Guray Aydın itiş-çekiş-bacak no:1 olan antremanını uygulayabilirsin.Bunun haricinde her antreman sonu eğimli 15-20 dakika kardiyo,beslenmeyide halledeceğini düşünüyorum gerisini zamana bırakacaksın.
  5. Covid19

PUSH-PULL-LEGS HAKKINDA ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR

Merhaba arkadaşlar 1,5-2 sene arası vücut geliştirme ile ilgileniyorum,(boyum 1,84 kilom 82) tahmin edebileceğiniz gibi çoğu hareketin nasıl yapıldığını biliyorum ve cheat hareketlerden ziyade kaldırabileceğim ağırlığı seçip olabildiğince düzgün formlarda antremanımı yapıyorum.Göğüs bölgem...
  6. Covid19

GYM'e Yeni Başladım Yardımcı Olabilir misiniz?

Zayıflarken karbonhidrattan kıstığın için kg başına 2-3 gram protein alsan iyi olur kas kütlesi yani kilo alacağın zamanda ise 1,6-2,2 seviyelerinde kg başına protein alırsan yeterlidir.
  7. Covid19

Bulk Mı Yapmalıyım Cut Mı?

Ben de 1,84 boyunda 80 kiloydum %15 yağ oranım vardı clean bulk yaparak 2 ayda 81.5-82 kilolara kadar çıktım ve çıkarken hem kas kütlesi kazandım hem de yağ oranım %13lere indi yanlış hatırlamıyorsam 800gram kadar yağ gitmişti bir de kas kütlesi alınca ona göre bir oranlama oldu...
  8. Covid19

Fitnessa baslarken supplement kullanimi

2-3 ay spor yap hareketleri doğru düzgün öğren daha sonra bu spora yıllarca devam edecek misin bir düşün ondan sonra supplement alırsın.1-2 hafta gidersin sonra bırakırsın supplementler elinde kalır boşa masraf etmiş olursun.En güzeli 2-3 ay normal ev yemeği vs. ile devam et daha sonra takviye...
  9. Covid19

Fitness salonuna başlıyorum nasil program yaparım

İlk 3-4 hafta Full Body yap hareketleri düzgün yapmaya özen göster.Zamanla her şeyi öğrenirsin.
  10. Covid19

Fitness'a giden varsa bakabilir mi

İstanbulda oturuyorum benim de bulunduğum yer de çok pahallı belediyenin spor salonuna gidiyorum aylık 55TL tertemiz :)
  11. Covid19

Nasıl Kilo Verip Fit Olabilirim?

Eee yani ? Çalıştı diye spor yapamaz mı oluyor ? Onlarca insan var hem işe gidip hem spora giden.
  12. Covid19

Nasıl Kilo Verip Fit Olabilirim?

Spor salonu alışkanlığı kazanarak,evde vücut yapmak çok zor ama spor salonuna gittiğin zaman direkt o atmosfere girince üşenmiyorsun.Spor salonuna yazılarak 3-4 ayda farkı görebilirsin.(tabi vücudun ne durumda bilmiyorum varsayım sadece)
Top Bottom