Neler Yeni

Fitness salonuna başlıyorum nasil program yaparım

DızcıFaruk01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
mert can ipci
18 yaşında 176 62 kiloyum kilo alma doğrultusunda en doğru şekilde çalışmak istiyorum nasil antrenman programi yaparim yardımcı olabilicek varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayra Bayhan
Çok bilgim yok ama tanıdığım spor hocaları var bana sorarsan daha fazla fitnes yüklen cardio çok yapma yani yap ama dengeli yani zayıflamak için değilde egzersiz gibi yap sonra fitness geç ama yiyebildigini ye fakat sağlıklı ye

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
18 yaşında 176 62 kiloyum kilo alma doğrultusunda en doğru şekilde çalışmak istiyorum nasil antrenman programi yaparim yardımcı olabilicek varmı?
Ben bir diyetisyenle çalışmıyorum. İnternette zirilyon tane program var. Gayette işe yardı bende.

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
Ben ilk ay full body sonra bölgesele geçmiştim. Hocalarınla konuşman daha iyi olur bence beraber program yapın buradan tam olarak fiziğinin nasıl oldugunu bilemiyoruz

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Zaten sana orada program uygulanir

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
İlk 3-4 hafta Full Body yap hareketleri düzgün yapmaya özen göster.Zamanla her şeyi öğrenirsin.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
İlk ay full body yap ondan sonra program uygulanır zaten. Girişte yapılan kardiyo genelde ısınmak için yapılıyor ben 10 dakika civarı yapıyorum.İlk aydan sonra sana program verebilirim ama biraz ağır gelebilir.

Top Bottom