Arama sonuçları: *

1. E

Daha Parçalı nasıl gözükebilirim?

Anladım hocam. Ben şu an 13-15 gibiyim. Ne önerirsiniz?
  2. E

Hocam ben spor salonundaki ölçüm cihazının yalancısıyım.
  3. E

hocam parçalıyım fakat daha fazla parçalanmak istiyorum.
  4. E

Boyum 1.80, Kilom 66, Yağ oranım %7, kas kütlemde yaklaşık 58 kg. Nasıl daha parçalı gözükebilirim?
  5. E

Bu dambıl seti ile neler yapabilirim

Göğüs Bacak Arka Kol Ön Kol Sırt Omuz Bunlar temel bölgeler. Bu bölgelerden 4-5 tane hareket seçip kendine bir antreman programı hazırlayabilirsin.
  6. E

Youtube "Dumbell ile yapılacak egzersizler" yaz. Bir sürü kaynak çıkar zaten. Örnek bu video.
  7. E

Bütün vücudu çalıştırırsın.
  8. E

Karındaki Yağların Gitmemesi

Hocam kilo almaya çalışıyorum. Kardiyo yapmalı mıyım?
  9. E

Spora ilk başladığımda (1.5 ay-2 ay önce) salondaki ölçüm cihazında 13 gösteriyordu, bugün 9 gösterdi.
  10. E

%13 olan yağ oranımı %9 a kadar düşürdüm fakat halen karındaki yağlar gitmedi. Her antremandan sonra karın çalışıyorum. Daha ne yapabilirim?
  11. E

El Yayı Almak İstiyorum.İşe Yarar Mı?

Yarar hocam. Bunların kilo artan modelleri var. Onlar daha işlevsel. Onları öneririm. 1658832492 https://www.hepsiburada.com/delta-10-40-kg-arasi-sertlik-ayari-yapilabilir-direncli-el-yayi-p-SPORDELDS5271-K10 Bahsettiğim model bu.
  12. E

Haftada 5-6 kere Full body antreman yapmak

Arkadaşlar malum yaz tatilindeyiz. Evde canım sıkıldığı için daha fazla spor salonuna gitmeye başladım. Haftada 5-6 kere Full body antreman yapmanın ne gibi zararları olabilir?
  13. E

Antremandan sonra kardiyo yapmak.

Hocam ben ısınma için örneğin o gün dambıl shoulder press ile 10 kg çalışacaksam önce 3 kg ile 12 tekrar, sonrada 5 kg ile 12 tekrar yapıyorum. Sizce bu ısınma nasıldır?
  14. E

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ideal-yag-orani-kac-olmali.552544/post-5412527 Hocam bende o tarz bir konu açmıştım. Bu cevap gelmişti.
  15. E

@EasyWinSniper @123kral14 sizinde fikirlerinizi merak ediyorum.
  16. E

yağ oranım %13. %10 unun altına inmeye çalışıyorum.
  17. E

Kısıtlı bir sürem yok aslında. Tavsiyeniz kaç dakika olur?
  18. E

Bacak günlerim harici antremanlardan sonra 5-15 dk kondisyon bisikletinde kardiyo yapmak mantıklı mı? Yağ oranımı düşürmekte faydalı olur mu?
  19. E

Ağırlık antremanında önce nasıl ısınılır?

Arkadaşım malesef sakatlandı. Antremandan önce ikimizde ısınma yapmıyorduk. İnternetten biraz araştırdığımda bir sürü farklı video gördüm, kafam karıştı. Sizce ağırlık antremanında önce nasıl ısınılır?
  20. E

Spor Salonuna Yeni Başlayacak Birine Tavsiyeleriniz

Hocam bende kilo 66, boy 1.81 beni direk fitnessa mı verirler sizce ?
Top Bottom