Arama sonuçları: *

1. Eyisha

Beyler seçmelerdeki kilomu nasıl düşük gösterebilirim

müsabaka öncesi suyu kess eşşek gibi koş suyu at geriis yapacak biş yiok
  2. Eyisha

Dambıl Önerisi Yapar Mısınız

dostum spora başlaman iyi bir şey bu yaşta ama agırlık seni zorluyorsa hafif agırlık al belini yada omzunu sakın sakatlama ömür boyu sıkıntısını çekersin yoksa
  3. Eyisha

3 aylık gelişim nasıl?

Essahlı bulk yapmışsın eline sağlık dicek lafım yok
  4. Eyisha

Kilo almam için bu karışım faydalı olur mu?

kafayı mı yedin olum 3k'lık içeceği ne yapcan 42 kilosun ihtiyacın olsa olsa 1500 kalori filandır o da normal ihtiyacın 2k kalori al yeter öldürme kendini adam akıllı diyetini yap bu yediklerin ile söyleyem 3. günde altına sıçarsın vücudun işleyemez bu ne 1678121728 yaşın küçük sanırım kankam...
  5. Eyisha

Yarın spor salonun da ilk günüm olucak tavsiyeleriniz nelerdir ?

ya hangi makinaya hangi alete bağlı tamamen örnek verdim dumbell olarak bende 6 filan kaldırıyorum bende yeniyim 4-5 aydır yapıyorumda kas için çok uğraşmadım 94 başladım şuan 76 kiloyum yağ yakma önem verdim yeni yeni hardcore kasa giriştim çok zevkli valla
  6. Eyisha

Yarın spor salonun da ilk günüm olucak tavsiyeleriniz nelerdir ?

kanka bende bir kaç aydır yapıyorum çekinme insanların senle dalga geçeceğini düşünme herkes kendi işinde oluyor sıkma kendini o yüzden ve diyelim senle yaşıtın 30kg kaldırıyor örnek veriyorum sen 20 kaldırıyorsun 30 için kendini zorlama 20 yapıyorsan devam et egon altında ezilme bir kere...
  7. Eyisha

Fitness'a başlayacağım yardım

günde 12 saat yapmican ki neyine yetmicek o zaman 1.5-2 saat yapcagın her türlü zamanın var
  8. Eyisha

Şınav ve mekik sonrası hamlama ağrısı nasıl geçer?

birden yapmak yerine ne bileyim 5 şınav 5 mekik yap 10 dk ara ver öyle devam et baktın 5 cok kolay kaldı 10a çıkar böyle arttır
  9. Eyisha

İyi bir box eldiveni

https://www.amazon.com.tr/Venum-Elite-boks-eldivenleri-Siyah/dp/B010HWJRI6/ref=sr_1_1?adgrpid=124924254673&gclid=CjwKCAiAiKuOBhBQEiwAId_sK0_7ennhwcBLOSWL1v7dOxZH1tczSfHxMg5-SDPpvwdWGqFE2Gj9MhoCXTMQAvD_BwE&hvadid=545802373358&hvdev=c&hvlocphy=1012782&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=3655489745339061719&hvt...
  10. Eyisha

İyi bir box eldiveni

iyi bir box eldiveni 👍
  11. Eyisha

Gün boyu bilek ağırlığı ile gezmenin zararı var mıdır ?

cidden niye takıyorsun ?
  12. Eyisha

MMA nedir yardımcı olur musunuz

e eyw dostum saolasın
  13. Eyisha

peki antrenmanlarda ne öğretiyorlar karışık olarak baktıgımda en çok vücut yerinin kullanıldıgı sporlardan biri muay thai direk ona gitmem daha iyi olmaz mı o zaman
  14. Eyisha

MMA hakkında bir şey bilmiyoru mma nedir karışık dövüş sanatları oldugunu biliyorum da tamamen rastgele mi öğretiliyor yoksa boks muay thai gibi belli bir kalıbı var mı hiç bir şey bilmiyorum mma hakkında bilgilendirebilir misiniz ?
Top Bottom