Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

2023te spora ortalama ne kadar fiyat gider?

Beslenmeye aylık benim ortalama 1 1.5 gidiyor aralıklı beslenme şeklindw gittiğim halde 1690070493 Geçen 4 kiloyu geçkin tavuk eti aldım o haftalık öğünümü çıkartıyor benim migros sanal market ile 448 lira mı ne tuttu 4 ile çarparsan bulursun fiyatı ama sürekli yapamıyorum çok para gisiyor...
  2. F1nerF1rst

Akşam yemeği ve spor

ergenlik döneminde sporun disiplini bu kadar önemli değil sağlam antrenman yap yeter zaten hormonların testesteron herhangi bir sıkıntı yoksa maximum seviyededir normal beslen paketli gıdalardan uzak dur sağlam antrenman yap en iyi gelişimi elde edeceksin
  3. F1nerF1rst

Bu Fiyat GYM için fazla mı?

Normal 3 ay 1500 bizim burada bu özelliklere benzer bir salonda ben geçen sene 3 ay 850 ye yazılmıştım
  4. F1nerF1rst

Fitness'e başlangıç için yardım

diyet+spor yürüt kas yapcağında extra besinlere falan geçersin
  5. F1nerF1rst

6 Ayda Kas Yapabilir Miyim?

3 ayda 100 kilodan 75 80 arasına indim xxl giyiyordum şuan medium large arası değişiyor dolabımdaki oversize tişörtlerim şuan elbise gibi :D kalori hesaplayarak ve sağlam antrenmanla başarabilirsin nasipse yazın bidaha gideceğim 1652817403 bu arada ben beslenmeye çok dikkat etmedim ama aralıklı...
  6. F1nerF1rst

Diyet Ve Evde Spor Yapan Biri Ne Tüketmeli

Selamlar evde 5kg dambıl setim bulunmakta yakında salona gitmiştim yazın sonuna doğru bidaha yazılıcam ama elime para geçmesini bekliyorum evde bunlarla ufak ufak çalışıyorum yaş 17 boy 1.82 kilo şuan 85 ortalama olarak çok göstermesemde kiloluyum otururken kendim bile rahatsız oluyorum kilo...
  7. F1nerF1rst

Evde Spor Yapmak Ne Kadar Etkili ? Yapmak Mümkün mü?

onların programları geniş kitlede sen hareketleri seti aldıktan sonra kendine göre yaz mesela bölge bölge hareketlerden sana kolay gelenlerle başla sonra onların yerine set arttır en sonunda yeni hareketler ekle zaman geçtikçe
  8. F1nerF1rst

beslenmeni protein odaklı güzel yaparsan ilk ayda çok etki olmaz adam akıllı ısınma ve ufak şekilde gidip sonrasında tam program ve düzenli gidersen 2.aydan itibaren faydasını görürsün
  9. F1nerF1rst

ilk haftalarda vücudun hamlığından sorun yaratacaktır ısınma hareketleriyle ilerle sonrasında internetten hareketleri araştır bölgesel program yaz kendine ama evde yapınca bırakıyor insan genelde
  10. F1nerF1rst

Tekrardan spora başlamak

kanka evde şınav mekik yap dumble al eve herkes hayatının bir döneminde hevesle alıp kenarı kaldırıyor o meneti
Top Bottom