Neler Yeni

Tekrardan spora başlamak

MehmeTD

80+ Bronze
Okullar açılıyor haliyle bunun beden dersi var fakat benim kollar bacaklar evde yatmaktan olmuş İncecik. Üşengeçlikten basketbolda oynamıyorum napcam

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,380
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Okullar açılıyor haliyle bunun beden dersi var fakat benim kollar bacaklar evde yatmaktan olmuş İncecik. Üşengeçlikten basketbolda oynamıyorum napcam
Boy kilo yağ oranını vahiy yoluyla öğreniyoruz galiba

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
kanka evde şınav mekik yap dumble al eve herkes hayatının bir döneminde hevesle alıp kenarı kaldırıyor o meneti

Yavuz241

80+ Bronze
Haftada 2 ders beden dersi için çok takılmana gerek yok. Hocam 2 ısınma hareketi yaptırır sonra serbest takılırsın zaten.

MehmeTD

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haftada 2 ders beden dersi için çok takılmana gerek yok. Hocam 2 ısınma hareketi yaptırır sonra serbest takılırsın zaten.
Yıl başı sağlık raporu alıyor aga o zaman ölçüyorlar her şeyi. Karizmamız çizilmesin şimdi

Yavuz241

80+ Bronze
Yıl başı sağlık raporu alıyor aga o zaman ölçüyorlar her şeyi. Karizmamız çizilmesin şimdi
Agam karizman şimdi mi aklına geldi. Bu arada hoca delikanlı adammış. Bizimkiler ölüp kaldık mı umurlarında değil.

MehmeTD

80+ Bronze
Agam karizman şimdi mi aklına geldi. Bu arada hoca delikanlı adammış. Bizimkiler ölüp kaldık mı umurlarında değil.
Yok be sadece ilk hafta yapıyor prosedürden. Şimdi geldi valla sanki mezun olmuşum gibi takıldım şimdi okul yaklaşınca aklıma geldi

Yavuz241

80+ Bronze
Yok be sadece ilk hafta yapıyor prosedürden. Şimdi geldi valla sanki mezun olmuşum gibi takıldım şimdi okul yaklaşınca aklıma geldi
Bu durumdan kurtulmanın yolu kalçayı kaldırman lazım. Üşengeçlik ile bir yere gidemezsin. Evde temel spor hareketleri ile en azından üstündeki hamlığı atmış olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,308
Üyeler
164,472
Son üye
federalllo1
Top Bottom