Boy kilo yağ oranını vahiy yoluyla öğreniyoruz galibaOkullar açılıyor haliyle bunun beden dersi var fakat benim kollar bacaklar evde yatmaktan olmuş İncecik. Üşengeçlikten basketbolda oynamıyorum napcam
kanka evde şınav mekik yap dumble al eve herkes hayatının bir döneminde hevesle alıp kenarı kaldırıyor o menetiOkullar açılıyor haliyle bunun beden dersi var fakat benim kollar bacaklar evde yatmaktan olmuş İncecik. Üşengeçlikten basketbolda oynamıyorum napcam
Agam karizman şimdi mi aklına geldi. Bu arada hoca delikanlı adammış. Bizimkiler ölüp kaldık mı umurlarında değil.Yıl başı sağlık raporu alıyor aga o zaman ölçüyorlar her şeyi. Karizmamız çizilmesin şimdi
Yok be sadece ilk hafta yapıyor prosedürden. Şimdi geldi valla sanki mezun olmuşum gibi takıldım şimdi okul yaklaşınca aklıma geldiAgam karizman şimdi mi aklına geldi. Bu arada hoca delikanlı adammış. Bizimkiler ölüp kaldık mı umurlarında değil.
Bu durumdan kurtulmanın yolu kalçayı kaldırman lazım. Üşengeçlik ile bir yere gidemezsin. Evde temel spor hareketleri ile en azından üstündeki hamlığı atmış olursun.Yok be sadece ilk hafta yapıyor prosedürden. Şimdi geldi valla sanki mezun olmuşum gibi takıldım şimdi okul yaklaşınca aklıma geldi