Neler Yeni

2023te spora ortalama ne kadar fiyat gider?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
Agalar iyi akşamlar, şu yılda spora ortalama ne kadar gider? (salon beslenme falan). Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bulunduğunuz konumdaki spor salonlarını arayıp daha detaylı bilgi alırsanız yararınıza olur.Ama en kötü bi salon ücreti aylık 500-600 ödersiniz diye tahmin ediyorum.
6 aylığına 600 yazmışlardı geçen yıl benim fiyat konusundaki korkum besine ne kadar gider yemeğine, tavuğuna pilavına

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
6 aylığına 600 yazmışlardı geçen yıl benim fiyat konusundaki korkum besine ne kadar gider yemeğine, tavuğuna pilavına
Beslenmeye aylık benim ortalama 1 1.5 gidiyor aralıklı beslenme şeklindw gittiğim halde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen 4 kiloyu geçkin tavuk eti aldım o haftalık öğünümü çıkartıyor benim migros sanal market ile 448 lira mı ne tuttu 4 ile çarparsan bulursun fiyatı ama sürekli yapamıyorum çok para gisiyor ondan üç aşşağı beş yukarı 1000 1500 civarı beslenme ek takviyeler ve salona vurursak 3 aylık toplam maliyet 7 8k civarı tutuyor

Top Bottom