Arama sonuçları: *

1. HafızRakun

Hiq smash max pump alınır mı?

diyette degilsen ve duzgun besleniyosan zaten supplement almadan da guzel pump oluyo olman lazim. Eger diyetteysen zaten pump olma derdin olmamasi lazim. Bos supplementlere para vermek yerine çeşitli protein kaynaklari tuketmeye calis. Diyetini guzellestirmen bir kutu doludu tozdan daha faydali...
  2. HafızRakun

Gainerlerin amacı nedir?

abicim 250 liralik tavugu napican ronnie misin 400-500 gram yesen yeter sabah da bir iki yumurta yersin mis gibi e zaten günlük beslenmene harcadigin parayi harcarsin yine yaklasik olarak
  3. HafızRakun

Gainerlerin amacı nedir?

arkadas dogru demiş hocam dandik gainerdan alicagin protein yerine mercimek bile yesen daha faydali olur burdan alacagin kalitesiz kalori yaglandirir seni kalorini say tavugunu ye
  4. HafızRakun

Fitnessa baslarken supplement kullanimi

tesekkur ederim
  5. HafızRakun

proteinoceanda 25 gramda 18.4 sizin attginizda 33 gramda 23 gram protein var hocam ve fiyat 2 kilo icin fazla uygun degil mi yuzdeye vurdugumuzda proteinoceanda daha cok var begenmedigimden veya proteinocean sponsor oldugundan degil sadece merak ettim urunu kullandiniz mi
  6. HafızRakun

1000 lira param var onumuzdeki ay 1000 daha gelicek 900 u salona gidicek
  7. HafızRakun

neden ve ne marka onerirsiniz hergun et yeme imkanim yok ne yazik ki
  8. HafızRakun

konu acma sebebim o zaten yeni baslayan biri icin onerir misiniz diye soruyorum hocam
  9. HafızRakun

Arkadaslar yaz boyu calisip parami cikardim bugun salona gidip kaydimi yaptiricam. Boy:1.73 kilo:62 Fazla kas kutlem yok hafif yagliyim da denebilir disardan bakilinca siska gozukuyorum (skinnyfat) deneme amaciyla proteinocean markasinin fitness paketini almayi dusunuyorum . yeni baslayan biri...
Top Bottom