Neler Yeni

Fitnessa baslarken supplement kullanimi

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Arkadaslar yaz boyu calisip parami cikardim bugun salona gidip kaydimi yaptiricam.
Boy:1.73
kilo:62
Fazla kas kutlem yok hafif yagliyim da denebilir disardan bakilinca siska gozukuyorum (skinnyfat)
deneme amaciyla proteinocean markasinin fitness paketini almayi dusunuyorum .
yeni baslayan biri icin supplement kullanimi onerir misiniz onerirseniz hangi supplementleri onerirsiniz
proteinocean fitness paketi : https://proteinocean.com/fitness-paketi

NespaY

80+ Silver
Arkadaslar yaz boyu calisip parami cikardim bugun salona gidip kaydimi yaptiricam.
Fazla kas kutlem yok hafif yagliyim da denebilir disardan bakilinca siska gozukuyorum (skinnyfat)
yeni baslayan biri icin supplement kullanimi onerir misiniz onerirseniz hangi supplementleri onerirsiniz
Yeni başlayan biri neden hemen supplement kullanma ihtiyacı duysun ki? Sağlıklı beslen yeter daha çok erken supplement için.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni başlayan biri neden hemen supplement kullanma ihtiyacı duysun ki? Sağlıklı beslen yeter daha çok erken supplement için.
konu acma sebebim o zaten yeni baslayan biri icin onerir misiniz diye soruyorum hocam

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
konu acma sebebim o zaten yeni baslayan biri icin onerir misiniz diye soruyorum hocam
Yeterli beslenen biri için hiçbir şekilde isterse 10 yıl spora gitsin yine gereksiz. Ama besinlerden ihtiyacın olan proteini alamıyorsan ilk aydan veya ikinci aydan itibaren alabilirsin.
Proteinocean alma.

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Gün içerisindeki beslenme durumun ne çok mu yoğunsun amacın kütle artışı ise boşa supplement e para dökme şimdilik tavuk pilav asıl biraz kutleni arttırmaya başla sonra onerimdir kreatin almandir gerçekten çok etkisi var

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Yeterli beslenen biri için hiçbir şekilde isterse 10 yıl spora gitsin yine gereksiz. Ama besinlerden ihtiyacın olan proteini alamıyorsan ilk aydan veya ikinci aydan itibaren alabilirsin.
Proteinocean alma.
Neden proteinocean almasın?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
proteinocean fitness paketi : https://proteinocean.com/fitness-paketi
İlk 3 duruma bağlı 6 ay daha önce hiç spor yapmayanlar için önermiyorum ek takviye,vücut bi alışsın sonra bakarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom