Arama sonuçları: *

1. Kaan Lothbrok

Bulk Mı Yapmalıyım Cut Mı?

Hocam bulk ve cardio çok ayrı şeyler. Sizin yaptığınızda cut oluyor hatta. Büyük ihtimalle spora yeni başladığınız için hem kas kazanıp hem de yağ yakabiliyorsunuz. Bulk'un mantığı normalde harcadığınız kaloriden daha fazlasını alarak kas geliştirmekdir.
  2. Kaan Lothbrok

Herhangi bir yiyeceği yiyip birden güçlenemezsiniz. Antrenmanlarınıza devam edin. Yaklaşık 1 ay falan fullbody çalışın. Gittiğiniz salonda size full body antrenmanı verirler zaten. Yağ oranınız düşükse eğer bol bol yemek yiyin. Temiz beslenmeye çalışın. Zamanla vücudunuz düzelir zaten.
  3. Kaan Lothbrok

2 haftadır clean bulk yapıyorum. Daha kilo almadım ancak iyi beslendiğim için antrenmanın hakkını veriyorum. Daha fazla tekrar çıkıyor ya da daha ağır girebiliyorum.
  4. Kaan Lothbrok

Öncelikle merhaba. 187 boy, 83 KG, %19 - 20 yağ oranım var. Sizce ilk önce bulk yapıp kas oranımı arttırıp daha sonra cut mı yapmalıyım yoksa direk yağ mı yakmalıyım? Eğer bulka girersem zaten yağlıyım ve daha da fazla yağlanıcam ama şu an da kalori açığı verdiğim için fazla gelişemiyorum. Kafam...
  5. Kaan Lothbrok

Mekik Çekmek Karın kası yapar mı?

Kas oranın az. Kusana kadar yemek yiyip antrenmanın hakkını verirsen sağlam vücudun olur.
  6. Kaan Lothbrok

Kilo veriyorum ama nerden

Bende 2 aydır falan gidiyorum. Ağırlık odaklı çalışıyorum genelde. 4 -5 kilo verdim ama eskisine göre çok daha kalıplı duruyorum. Kollarım falan eskisine göre baya kalınlaştı.
  7. Kaan Lothbrok

Evde vücut yapılabilir mi?

Nerden ne çıkarmışsın. Kendi kilonla da vücut geliştirebilirsin diyorum. Zayıf ya da kilolu olman bunu değiştirmiyor. Sadece kiloluysan biraz daha zorlanırsın. En iyisi salona gitmek ama.
  8. Kaan Lothbrok

Evde vücut yapılabilir mi?

calisthenics'i araştırmanızı öneririm. Kendi vücut ağırlığınızı kullanarak güzel yerlere gelebilirsiniz. Ozanworkout diye bir kanal vardı tiktok da. O bu sporla ilgileniyor ve fiziği tatmin edici diye düşünüyorum.
  9. Kaan Lothbrok

14 Yaşında Fitness Yapılır Mı?

Ordaki değerler genelde daha profesyonel tipler için. Sen 100 GR proteinin altına düşmemeye çalış. Oldu da 70 GR falan aldın illa da 100 GR'a tamamlıcam diye uğraşma. Tatlıyı falan kes, günlük sporunu yap kalori falan say zaten hemen verirsin.
  10. Kaan Lothbrok

Yoğun egzersiz olarak ne yapıyorsunuz?
  11. Kaan Lothbrok

her şeyi doğru girdin mi? Senin o kadar almana gerek yok. Kas oranın yüksek değildir muhtemelen. Sen günde 100 GR falan alsan yeterli.
  12. Kaan Lothbrok

Yağ kasa çevrilemez. Öncelikle günlük kalori ihtiyacını hesaplayabilirsin. Mesela aşağıda bıraktığım siteden bazal metabolizmanı ölç. Bazal metabolizma senin 1 gün içinde sadece yatarak, organlarının çalışmasıyla yaktığın kalori miktarı demek. Daha sonra Fat Secret uygulamasından gün içinde...
  13. Kaan Lothbrok

16.5 Yaşındayım Protein Tozu Almam Mantıklı Mı?

Hocam toz almak sizi çok uçurmaz. Eğer doğal yoldan alamam diyorsanız takviye olarak üstüne alabilirsiniz. Bence önce bir kilonuzu yaşınızı yazın bana hesaplayayım. 1649104683...
  14. Kaan Lothbrok

Ben kendi açımdan hesapladım. 18 yaş 88 kilo. Güç sporları yapıyorsam eğer günde 160 GR protein almam gerekiyormuş. Alması aşırı zor değil. Günde 4 - 5 yumurta yese, tavuk göğsü falan yese aşağı yukarı 150 Gr alıyorum.
  15. Kaan Lothbrok

Neden yeterli olmasın hocam. Kilonuz kaç ki?
  16. Kaan Lothbrok

Protein tozunun pek de zararı yok aslında. Steriod sıkıntılı genel olarak. Protein tozu kullanabilirsiniz ancak doğal yoldan almaya çalışırsınız daha iyi olur.
  17. Kaan Lothbrok

6 Aydır vücut geliştirme ile ilgileniyorum bir takım sorularım var

İhtiyacınızdan fazla protein tüketmek size katkı sağlamaz ki. Fazla protein de yağa dönüşüyor. İlerde gut hastası olup çok daha az protein tüketmek zorunda kalabilirsiniz. Gene de size toksine karşı bir öneride bulunayım. Kerevizi kaynatıp içerseniz toksin konusunda baya yardımcı olur.
  18. Kaan Lothbrok

Fitness a Yeni başlayacaklara tavsiyeler.

Boyum 1.85, kilom 84. Sizce kilo mu vermeliyim yoksa direk çalışayım mı? Görünüş olarak şişman durmuyorum ancak hafif bir göbek var tabi.
  19. Kaan Lothbrok

Şınav İle Alakali Yardimci Olabilir Misiniz?

Bende arka kol kası dedim. Tam olarak yanlış olan ne?
  20. Kaan Lothbrok

Şınav İle Alakali Yardimci Olabilir Misiniz?

Şınav çekerken kolumuzuun arkasındaki kaslar çalışıyor diye biliyorum. 5KG'lık 2 adet dambıl alarak kolunuzun arkasındaki ve sırtınızdaki kasları geliştirmeye bakın.
Top Bottom