Neler Yeni

16.5 Yaşındayım Protein Tozu Almam Mantıklı Mı?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Mayıs Haziran ve Haziran Temmuz arasında spor salonuna 2 ay gideceğim daha önceden de 2 ay gitmişliğim var hakimim her şeye yağ oranım %~11 göğüslerimi büyütmek sırtımı geliştirmek ve karin kaslarımı belirginleştirmek ana amacım olacak. Yeterli karbonhidrat fiyatını karşılarım ama protein alacağım malzemeler pahalı ben de protein tozu alsam mı diye düşünüyorum 300 tllik falan alabilirim. Sizce büyümek ve gelişmek için yeterli karbonhidratın üstüne protein tozu almam mantikli mı? Sporu okuldan dolayı bırakınca bi zararı olur mu? (Bu arada boy 1.70 kilo 62)

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Protein tozunun pek de zararı yok aslında. Steriod sıkıntılı genel olarak. Protein tozu kullanabilirsiniz ancak doğal yoldan almaya çalışırsınız daha iyi olur.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Protein tozunun pek de zararı yok aslında. Steriod sıkıntılı genel olarak. Protein tozu kullanabilirsiniz ancak doğal yoldan almaya çalışırsınız daha iyi olur.
Valla doğal olarak alırım ama yeterli olacağını sanmıyorum doğal yollarla alıp üstüne protein tozu kullanmayı düşünüyorum

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Valla doğal olarak alırım ama yeterli olacağını sanmıyorum doğal yollarla alıp üstüne protein tozu kullanmayı düşünüyorum
Neden yeterli olmasın hocam. Kilonuz kaç ki?

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Tozun pek bi zararı olacağını düşünmüyorum.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Mayıs Haziran ve Haziran Temmuz arasında spor salonuna 2 ay gideceğim daha önceden de 2 ay gitmişliğim var hakimim her şeye yağ oranım %~11 göğüslerimi büyütmek sırtımı geliştirmek ve karin kaslarımı belirginleştirmek ana amacım olacak. Yeterli karbonhidrat fiyatını karşılarım ama protein alacağım malzemeler pahalı ben de protein tozu alsam mı diye düşünüyorum 300 tllik falan alabilirim. Sizce büyümek ve gelişmek için yeterli karbonhidratın üstüne protein tozu almam mantikli mı? Sporu okuldan dolayı bırakınca bi zararı olur mu? (Bu arada boy 1.70 kilo 62)
sadece protein tozuyla olmaz maalesef almanda bir sakınca yok ama protein tozunun yanında günde en az 2 yumurta ve 150 gr tavuk göğsü yemeye çalış. 1 kilo göğüs alsan sana baya gider.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden yeterli olmasın hocam. Kilonuz kaç ki?
günde 100 gr toz kullansa bile vücuduna 20-30 gr arası bir protein giricek ve alması gereken yaklaşık 80-90 gr protein

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
sadece protein tozuyla olmaz maalesef almanda bir sakınca yok ama protein tozunun yanında günde en az 2 yumurta ve 150 gr tavuk göğsü yemeye çalış. 1 kilo göğüs alsan sana baya gider.

günde 100 gr toz kullansa bile vücuduna 20-30 gr arası bir protein giricek ve alması gereken yaklaşık 80-90 gr protein
Ben kendi açımdan hesapladım. 18 yaş 88 kilo. Güç sporları yapıyorsam eğer günde 160 GR protein almam gerekiyormuş. Alması aşırı zor değil. Günde 4 - 5 yumurta yese, tavuk göğsü falan yese aşağı yukarı 150 Gr alıyorum.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Steam
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben kendi açımdan hesapladım. 18 yaş 88 kilo. Güç sporları yapıyorsam eğer günde 160 GR protein almam gerekiyormuş. Alması aşırı zor değil. Günde 4 - 5 yumurta yese, tavuk göğsü falan yese aşağı yukarı 150 Gr alıyorum.
Toz almak mı mantikli almamak mi şimdi kafam karıştı da biraz arkadaşlar

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hocam toz almak sizi çok uçurmaz. Eğer doğal yoldan alamam diyorsanız takviye olarak üstüne alabilirsiniz. Bence önce bir kilonuzu yaşınızı yazın bana hesaplayayım.

Şu siteden de hesaplayabilirsiniz.

Fatsecret uygulamasından da yediğiniz yiyecekleri girerek ne kadar protein aldığınızı hesaplayabilirsiniz.

2mApoo

80+ Silver
arkadaşların demek istediği proteini doğal yollardan karşılaman o kadar zor değil.
rahatlıkla karşılayabilirsin. Tavuk göğsü + yumurta vs
Fakat protein tozunun zararı yok

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Dengeli beslenirsen yeterli, protein miktarını besinlerle karşılayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,050,446
Üyeler
166,755
Son üye
sarp121612
Top Bottom