Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Gyme baslayacagim kilo alarak kas kutlemi arttirmak istiyorum

Olay çok basit (Teorik olarak). Spor salonuna yazılıyorsun ve çok fazla yiyorsun. Çok kalori yakacak koşudur vs. şeyler yerine ağır idman yapıyorsun. Bunları yaparken de her gün kalori fazlası olarak besleniyorsun. Bol protein ve bol karbonhidrat. Sabahları 5 yumurta yeterli olur şimdilik. Öyle...
  2. Matt Murdock

Kilo kaybetmem için bana bir yol haritası çizin.

Yok hocam. Sabah dediğim gibi haşlanmış yumurta, küçük dilim buğday ekmeği olabilir ve yulaf. Öğle için tavuk pilav koyarsın, birde akşam 7 gibi falan. Zaten önemli olan yemedeki değil vermedeki taraf. Sporu sağlam yaparsan vereceksin her türlü. Yine de diyetisyene veya spor hocalarına...
  3. Matt Murdock

Akşama da koyabilirsin zaten 1 öğün tavuk pilav ve kahvaltıdan 2000 kalori çıkmaz, akşam yesen de çıkmaz.
  4. Matt Murdock

2000 kalori alıp 3000 kalori verirsen ortalama 5 ay içinde 20 kilo verirsin. 1699489012 Sadece öğle ve akşam yersin, olur. Sabahları yulaf, yumurta benzeri. Ara öğün de elma, kuruyemiş vs. olabilir
  5. Matt Murdock

Diyetisyene git program yazsın. Kalori açığı yaratacaksın tek yol bu. Yediğin kaloriden fazlasını spor ile yakman lazım.
  6. Matt Murdock

Sadece tavuk pilav ile kas yapılır mı ?

Sağılıksız her besini gömüp kas yapan arkadaşım var. Çok gerekli değil ama proteinsiz zor.
  7. Matt Murdock

sporda ağır yüklerin altına girmek boy kısaltır mı

Uzamasını engeller senin dediğin ki o da net değil ama kendi kendine kısalmazsın merak etme.
  8. Matt Murdock

Arkadaşlar yağ oranım %11

Fitness yapıyorsun ve göbekte hatrı sayılır yağın var ve üzerine yağ oranı %11 nasıl olabiliyor ?
  9. Matt Murdock

Spor yaptığını belirtmediği için direkt öyle sordum spor yapsaydı iş değişirdi tabi ki. Zaten böyle bir konuda kendisi söylemediğine göre yapmadığını baz aldım. 1677396567 Ayrıyeten göbeğimde hatrı sayılır yağ var da demiş.
  10. Matt Murdock

%11 olması doğru olabilir fakat boy ve kilo oranına göre değişir. Boy, kilon kaç ?
  11. Matt Murdock

Leg pressde fena sakatlandim

Ya Ali Vefa mıyız biz bunları nasıl soru
  12. Matt Murdock

Kaç kg dambıl almam gerek

5kg ile başla, zamanla arttırırsın. Set olarak alabilirsin. Mesela bendeki 5 kiloadan 20'ye kadar çıkıyor.
Top Bottom