Neler Yeni

Leg pressde fena sakatlandim

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
İyi akşamlar arkadaşlar leg press yapıyordum (her zaman ki kaldırdığım ağırlık) birden kan şekerim düştü ağırlık düşmeye başladı önce refleksen elimle tutmaya çalıştım sol omzum gürt etti omuz gitti dizle tuttum sonra salondakiler yetişti yere uzandım ayaklarımı bir yüksekliğe koydum 2 tane şeker yedim sonra kendime geldim ama omzum çok kötü yana açış yapamıyorum kaldıramıyorum merhem sürdü hoca yolladı duş alıp yaticam sizce hastaneye gitmelik bişey var mı?

LethaX

80+ Bronze
İyi akşamlar arkadaşlar leg press yapıyordum (her zaman ki kaldırdığım ağırlık) birden kan şekerim düştü ağırlık düşmeye başladı önce refleksen elimle tutmaya çalıştım sol omzum gürt etti omuz gitti dizle tuttum sonra salondakiler yetişti yere uzandım ayaklarımı bir yüksekliğe koydum 2 tane şeker yedim sonra kendime geldim ama omzum çok kötü yana açış yapamıyorum kaldıramıyorum merhem sürdü hoca yolladı duş alıp yaticam sizce hastaneye gitmelik bişey var mı?
Hastanenin yapacak birşeyi yokki. O bölge alçıda tutmuyor zaten. En fazla ağrı kesici krem vs. uygularlar. İçim rahat etmiyor dersen git

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
Hocam düzelmezse hastaneye gidersiniz mr çekerler. Yumuşak doku sakatlığı da sıkıntılı iş. Umarım bişey yoktur. Geçmiş olsun.

CemSultan01

80+ Bronze
Bir kaç gün istirahat edin hocam. Gerekirse rahat bir yere uzanın. Hareket etmeyin fazla. Şimdiden geçmiş olsun

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
omuz çok kolay sakatlanabilen bir şey muhtemelen saktlanmışsındır geçmiş olsun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Ya Ali Vefa mıyız biz bunları nasıl soru

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hastanenin yapacak birşeyi yokki. O bölge alçıda tutmuyor zaten. En fazla ağrı kesici krem vs. uygularlar. İçim rahat etmiyor dersen git
Yok ya doğru diyorsun, yapacak bişeyleri yok. Ilık duş alıp krem sürüp yatiyim sabaha gene kaldiramazsam kolumu giderim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam düzelmezse hastaneye gidersiniz mr çekerler. Yumuşak doku sakatlığı da sıkıntılı iş. Umarım bişey yoktur. Geçmiş olsun.
Çok sağolun hocam.

Ya Ali Vefa mıyız biz bunları nasıl soru
Keşke hocam.

Neyse merak ediyordum bunu da yaşadım ileride mr olympia olduğumda anlatacak hikayem çıktı iyi oldu

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye
KaizenTaha
Top Bottom