Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

nasıl kas yakıp yağ kazanılır?

FitYemek'in veya Ağırsağlam'ın sitelerinden kalori hesaplama sekmesine girip oraya gerekli bilgileri girdikten sonra çıkan makro değerleri kadar beslen. Spor salonuna gidiyorsan haftada 3-4 gün gidip tüm bölgelerini çalış. Yağ yakma amacın olduğu için hafif kilo fazla tekrar tarzı şeyler...
  2. Mustafa Zahid

Supplement önerisi yapar mısınız?

Kanka sen çoğu besini tüketmiyorum, sevmiyorum dersen olmaz ama. Yumurtaya hayır dedin şimdi de makarnaya hayır diyorsun. Ucuz yollu başka karbonhidrat, protein kaynağı çok kalmıyor :D Kilo alırken basmati yerine baldo da tercih edebilirsin.
  3. Mustafa Zahid

2 yumurta yerine 100gr lor peyniri tüketirsen de az çok aynı değere geliyor.
  4. Mustafa Zahid

Telefonuna FatSecret uygulamasını indirip kalori, makro takibi yapabilirsin.
  5. Mustafa Zahid

Kilo x 1.5 biraz daha yaşlı veya hareketsiz bir yaşamı olan insanlar için oluyor. Fakat yine de arkadaş spora yeni başlamış birisi olduğu için o protein miktarı bile işini görür.
  6. Mustafa Zahid

60-65 kilo olduğunu söyledin. Optimum etki için Kilo x 2 protein aldığını düşünsek 120 gram ediyor. Sabah birkaç yumurta, yulaf vs. yesen, öğlen ve akşam toplam 300 gram tavuk ve yeteri kadar pilavını tüketsen zaten karşılamış oluyorsun. Bu protein tozu işini kilon 80 falan olduğu zaman düşün...
  7. Mustafa Zahid

Evde vücut ağırlığıyla veya birkaç ekipman ile yapılan antrenman en fazla 6-7 ay idare edecektir. Sonrasında illa salona gitme ihtiyacı duyacaksın. Bu sürede herhangi bir takviye kullanmana aslında o kadar da gerek yok
  8. Mustafa Zahid

Kol büyütmek için protein tozu önerisi

Neyse belki ciddidir diye düşünerek https://www.supplementler.com/urun/hardline-whey-3matrix-583
  9. Mustafa Zahid

MSÜ FYT İçin Pre Workout alınır mı?

Kendin kafein falan yüklesen de olabilir çünkü ucuz olan çoğu pre workoutlar cidden işe yaramıyor. Fakat yine de normal haline nazaran elbet işe yarar.
  10. Mustafa Zahid

Uzun zamandır kas gelişimim durdu

Naturel sporcular için High Intensity programlar daha mantıklıdır. Senin yaptığın program daha çok High Volume olduğu için en başlarda verim alıp şu an çok verim almıyor olabilirsin. Alırsın ama sadece o kaldırdığın ağırlığa karşı bir direnç oluşturursun. Kilonu veya hacmini kolay kolay 12-15-20...
  11. Mustafa Zahid

Öğrencinin Vücut Geliştirme Yapması

Kanka yurttayken bu spor işi baya sıkıntıya giriyor eğer maddi durumun az buçuk varsa takviyelere sarılmaktan başka çok bir şansın yok. *** Kreatin Monohidrat diğer tüm takviyelere göre en çok incelenmiş ve gerçekten bir zararının görülmediği takviyelerdendir. Kullanılma sebebi hücre içi su...
  12. Mustafa Zahid

Doğal olarak yapıyorum kür işine girmek bu kadar kısa sürede çok saçma olacaktır. Sadece takviye olarak kreatin kullanıyorum, 1 yıl 3-4 ay falan oldu sanırsam. 1702656835 Bu arada yurttan kastettiğin lise yurdu mu yoksa üniversite yurdu mu?
  13. Mustafa Zahid

Yulaf sindirimi zor olan bir şey. Genelde sabah veya gece yatmadan önce falan yeniyor ve gerçekten sindirme probleminden dolayı senin canını çok sıkar (shake falan yaparak biraz daha kolay sindirilebilir yapabilirsin). Yine de denemek istersen bakabilirsin.
  14. Mustafa Zahid

Elektrik sistemini sıkıntıya soktuğundan dolayı yasak olması normal, ben yine de bir şans vardır diye sormak istedim. Maalesef öyle. Eğer amacı kilo vermek ise protein tozu ile yeterli proteini aldığı sürece bir sıkıntı olmaz ama amacı kilo da almak ise protein tozu + gainer veya gerçekten para...
  15. Mustafa Zahid

Eğer ilk kez yapacaksan öyle beslenmene aşırı odaklanmadan 3 öğün falan yesen de illa gelişirsin ancak bu o kadar da uzun sürmez. Üstteki arkadaşın dediği gibi eğer yurtta böyle haşlama/pişirme makineleri falan toplamıyorlarsa ergonomik bir şey alıp kendine bir şeyler yapabilirsin. Yani daha çok...
  16. Mustafa Zahid

Sporda 6. Ayım vücudum nasıl?

temiz şekilde ilerlemeye devam et kanka bulka girmeye kalkma. hafif hafif kardiyolarla ve karın antrenmanlarıyla falan hem yağlarını erit hem de gereken kalori kadar yiyip makrolarını karşılamaya bak. ek takviye düşünürsen kreatin monohidrat, omega3, çinko, d vitaminine falan bakabilirsin...
  17. Mustafa Zahid

Sadece tavuk pilav ile kas yapılır mı ?

Muz yulaf gibi dediğin karışımlar protein tozu eklenmediği sürece daha çok karbonhidrat, lif ve yüksek kalori içeren karışımlardır. Protein tozu vesayre eklemediğin sürece 100gr'da 11-17gr protein olan yulaf ile çok bir şey yapamazsın. Günde 3-4 yumurta + 400gr tavuk + 500gr falan pirinç...
  18. Mustafa Zahid

Hergün tavuk yemenin zararı olur mu

Yeşillik veya direkt sebze tüketme nedeni sindirime yardımcı olmasından ötürü. 1691778046 Vücut geliştirirsen 80 iyi olur ama öyle bir şey yoksa 75 olsan da ideal.
  19. Mustafa Zahid

(Cözuldu) Kreatin Hakkinda Soru

Sorduğun soru saç dökülmesi ile ilgili bir şey ise kreatinin saç dökme gibi bir yan etkisi yok ama saç dökümünü hızlandırıldığına dair söylentiler var. İkisi hakkında yeteri kadar bilimsel araştırma olmadığından 2'si de şu an net olarak doğru kabul edilmiyor.
  20. Mustafa Zahid

Ailem Creatine almama izin vermiyor

O genetiğe göre değişiyor. Mesela bende babadan gelme saç dökülmesi var ve kendim kreatin kullanırsam saç dökülme süreci hızlanacak ve belki 30 yaşımda saçlarım azalmış olacakken 25'imde falan azalmış olacak. Yani evet kreatin direkt olarak saç döktürmez veya saça etki etmez ancak yine de böyle...
Top Bottom