Arama sonuçları: *

1. Remi

Kaykay hakkında fikir almak istiyorum

Bana tam tersi gibi geliyor önerin için teşekkürler
  2. Remi

bütçem 500, 600 civarı bu civarda başka araç olup olmayacağından emin değilim
  3. Remi

Uzun mesafe yolları yürümek yerine kaykayla gidip gelmeyi planlıyorum sizce bu mantıklı mıdır ve güvenlik konusu hakkında ne düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım konu yanlış yerde değil umarım
  4. Remi

Bir anda çok fazla ağırlık kaldırmanın riskleri nelerdir

Abartmış olduğuna emindim ne zaman istemediği bir şey yapsam yok şöyle bir şey oluyo falan filan diyorda içimde tereddüt kalıyor ne yalan söyleyeyim 1652188634 tüh bu sıkıntı 😄
  5. Remi

içim rahatladı teşekkürler ısınmadan kaldırmama olayınada dikkat edeceğim bundan sonra
  6. Remi

umarım bir şey olmaz
  7. Remi

sırtım ağrıdı biraz 1652184736 banada garip geldide biraz korktum yani internettede arattım bulamadım
  8. Remi

Merhabalar, vücudumu geliştirmek için 35 kilo ağırlık seti aldım binada asansör olmadığından 25 kilosunu aynı anda 4 kat yukarıya taşıdım annem gelip niye böyle taşıdın diye söylenmeye başladı sonra tanıdıkta falan olmuş çok ağırlık kaldırmış sonra akciğerlerine hava falan dolmuş ameliyat olmuş...
  9. Remi

17 Yaşında birine dumbell önerisi

yardımcı olan herkese teşekkür ederim 2 tane 5kg almayı düşünücem
  10. Remi

ne kadar almalıyım sence
  11. Remi

bende hamım bi 3 yada 4 kg bakacağım sanırım
  12. Remi

teşekkürler
  13. Remi

17 Yaşındayım 87 kiloyum dumbell arıyorum kendime bütçe belli değil ama olabilicek en uygun fiyat olursa iyi olur ve kaç kiloluk dumbell almalıyım
Top Bottom