Neler Yeni

Kaykay hakkında fikir almak istiyorum

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Uzun mesafe yolları yürümek yerine kaykayla gidip gelmeyi planlıyorum sizce bu mantıklı mıdır ve güvenlik konusu hakkında ne düşünüyorsunuz çok kararsız kaldım konu yanlış yerde değil umarım

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
bütçeni söylersen belki kaykaydan daha mantıklı bir araç önerilebilir. Soruna gelirsek kaykay güvenlik konusunda sıkıntılı bir araç bence. Özellikle ilk defa deniyorsan bayağı bir düşme-kalkma yaşarsın.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeni söylersen belki kaykaydan daha mantıklı bir araç önerilebilir. Soruna gelirsek kaykay güvenlik konusunda sıkıntılı bir araç bence. Özellikle ilk defa deniyorsan bayağı bir düşme-kalkma yaşarsın.
bütçem 500, 600 civarı bu civarda başka araç olup olmayacağından emin değilim

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
bütçem 500, 600 civarı bu civarda başka araç olup olmayacağından emin değilim
daha önce paten kullandım. Kaykaydan biraz daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Pateni de gözden geçir derim.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha önce paten kullandım. Kaykaydan biraz daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Pateni de gözden geçir derim.
Bana tam tersi gibi geliyor önerin için teşekkürler

Eclipse

80+ Bronze
Her türlü sıkıntılı. Kaykay öncelikli olarak extreme bir spor aracı, bir yerden bir yere gitmek ikincil yapılacak şey bu yüzden mantıklı değil. Güvenli de değil. Ben hareket öğreneceğim diyip, elle tutulur bir parka kaydığı varsayalım. Sağlam dizlik, dirseklik ve tabii ki bir kask olmadan kayıyorsan o da güvenli değil. 500-600e iyi bir kaykay alabileceğini de sanmıyorum ama piyasası ve parçaların kalitesi konusunda çok bilgim yok. Benim zamanında fiyatlarına baktığım https://www.skateboardingturkey.com/ sitesinde en giriş model 1.2k olmuş. O da zaten 80 kilo altı içindi sanırım, vardı bir şeyleri de unuttum gitti açıkcası.

Eğer güvenlik ekipmanlarımı alıp, doğru düzgün kaymayı öğreneceğim dersen o zaman yap derim. Doğru düzgün kaymaktan kastım; ilerleme, durma, yön verme ve zıplama. Ama sana bmx al derim, bisiklete hakimiyet daha kolay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,904
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc
Top Bottom