Neler Yeni

GıbırNet Hakkında Yorumlarınızı Almak İstiyorum

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Bende sordum 2 3 ay önce hazirana kadar sabit dediler. Sana sordum sanırım yok gibi dedin olursa %40 farkla olur dedin sanırım. Kafam karıştı. Üsteki mesajdada yeni sormuş haziran 1ine kadar dedi sanırım. Doğrusu ney?
Telekom'dan adım bekleniyor, %60'lık asılsız bir zam haberi dolanıyor ortalıkta nabız yoklamak için.
Sağlayıcı tarafına kesin bir şey iletildiğinde ona göre karar alınacak. Yine uygun kalacağı için çok sorgulamıyorum :D

pc ustasi1

80+ Silver
Merhaba iyi günler dilerim herkese, şu anda kullanmış olduğum internet sağlayıcım Türknet 100mbitlik paketi türktelekom alt yapısına ait portları kullanmaktayım ve uzun yıllardır aslında bu sağlayıcıyı kullanıyorum fakat şu son 1 veya 2 aydır internetimde kopmalar oluyor açıkça konuşmak gerekirse zaten küçük bir ilçede yaşıyorum bu kopmaları vs. zaten doğal buluyorum çünkü hava koşullarından tutun inşaatlardan bile etkilenebiliyor bulunduğum konumdan dolayı. Benim sinirlendiğim nokta destek kısmı, ben anlaşmış olduğum 100mbit'in 100'ünü istemiyorum zaten bana 35 mbiti sabit şekilde ver yeter lakin veremiyorlar buna da yine laf etmiyorum lakin destek sistemine kaç tane destek kaydı açtıysam robot gibi aynı kelimeleri aynı cümleleri kopyala yapıştır yapa yapa bıkmadılar ben onlara anlatmaya çalıştıkça durumu onlar hazır cevap vermeye başladılar bir müddet sonra artık anlamadıklarını fark ettim ve vazgeçtim. İnternet kutumda problem olduğunu bildiğim halde saha ekiplerini 1 kere olsun göndermediler gelecek olan ekip zaten türk telekom ekibi ama ısrarla dinlemediler ve bu sağlayıcıya aylık 250 TL gibi bir fiyat ödüyorum aldığım hizmet zaten kötü üstüne destek sağlamamaları ayrı yorucu bir olayı. İnternetten araştırdım Gıbırnet diye bir sağlayıcı var yine aynı mantık port tt ait türknet gibi bir sağlayıcı aynı paketi 110 TL veriyorlar bu internet hakkında bilgisi olan var mı ? Şimdi şunu belirtmek isterim ben türknete 250tl ödüyorum hizmeti kötü en azından aynı interneti 110 TL kullanmak daha mantıklı değil mi sonuçta hiç bir şey değişmeyecek ama yinede bilgi almak istiyorum kullanan varsa. Yorumlarınız için teşekkür ederim
türknetin TA

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,299
Üyeler
160,671
Son üye
Smikke
Top Bottom